Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef!

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef οι τρεις κριτές: Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης αποφάσισαν να θέσουν υποψήφιους προς αποχώρηση εννέα παίκτες.

“Όλοι μας απαιτούμε πειθαρχία και σεβασμό. Υπάρχουν ώρες και στιγμές που κάνουμε πλάκα και ώρες που μαγειρεύουμε και απαιτούμε κάποια πράγματα από σας. Δεν σας παρακαλάμε για κάποια πράγματα, τα απαιτούμε. Αποφασίσαμε ομόφωνα ότι είστε τα τρία χειρότερα πιάτα. Όλοι δυσκολευτήκατε, απλά τα δικά σας ήταν τα χειρότερα πιάτα. Και ως εκ τούτου θα μαγειρέψετε για να υπερασπιστείτε αύριο την παραμονή σας στο

MasterChef. Δυστυχώς δεν τελειώνουμε εδώ σήμερα… Αύριο θα μαγειρέψετε όλοι σας, υποψήφιοι προς αποχώρηση είστε και οι εννιά!”, είπε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Κοντιζάς στους παίκτες.

Έτσι, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής είδαμε οι Παντελής Βούρος, Άλκηστις Αλεξάκη, Μαρία Τσαπράνη, Κωνσταντίνα Δημητρίου, Θάνος Σπανός, Ασημίνα Ουστάλλι, Ιωάννα Μπουρλόκα, Γιώργος Ορφανός και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μπήκαν στη κουζίνα με σκοπό να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η Κωνσταντίνα Δημητρίου και ο Θάνος Σπανός δεν κατάφεραν να πείσουν τους κριτές με τα πιάτα τους. Παρόλα αυτά, από το παιχνίδι αποχώρησε ο Θάνος Σπανός του οποίου το πιάτο ήταν λιγότερο καλό από αυτό της συμπαίκτριας του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

MasterChef: Απογοητευμένη η Άλκηστις Αλεξάκη-“Έχω ξυπνήσει νευριασμένη και θα πάω άλλη μία φορά…”

Keywords
Τυχαία Θέματα