«Βόμβα»: Γνωστός ηθοποιός παίρνει διαζύγιο μετά από 21 χρόνια έγγαμου βίου!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στα ξένα μέσα ενημέρωσης η είδηση που αναφέρει ότι ο Robert De Niro και η επί πολλά χρόνια σύζυγός του, Grace Hightower πρόκειται να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει μετά από 21 χρόνια γάμου. Οι δυο τους είναι ζευγάρι περίπου εδώ και 30 χρόνια, ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που φτάνουν στον διαζύγιο, αφού το 1997 ο γνωστός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, την οποία απέρριψε μετά από λίγες μέρες.

Τον χωρισμό του πασίγνωστου

ζευγαριού γνωστοποίησε πρώτη η διαδικτυακή πύλη «Page Six» και ξάφνιασε τους θαυμαστές του. Σύμφωνα με πηγές από το στενό τους κύκλο, έχουν ήδη δρομολογήση τον χωρισμό τους, αφού μένουν σε διαφορετικά σπίτια. Μάλιστα, ο Robert De Niro πρόκειται να ανακοινώση τον χωρισμό του, τις επόμενες μέρες. Οι πρώτες φήμες για το διαζύγιο του ξεκίνησαν ότι ο ηθοποιός εμφανίστηκε χωρίς τη σύζυγό του σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη.

«Ο De Niro και η Grace χωρίζουν. Στα τέλη του καλοκαιριού δεν εμφανίστηκαν μαζί σε επίσημη εκδήλωση και οι φήμες λένε ότι ο γάμος τους τελείωσε», υποστηρίζει άνθρωπος από τον φιλικό τους κύκλο. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Eliot 20 ετών και την Helen Grace 6 ετών, ενώ ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους του το 2004.

Όλα αυτά τα χρόνια ο ηθοποιός ήθελε να κρατά το γάμου του με την Grace, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο το ζευγάρι είχε μιλήσει ανοιχτά για την πεποίθησή τους πως ο αυτισμός του γιου τους Elliot, συνδέεται με τα εμβόλια.

Η Grace, σε συνέντευξη που παραχώρησε εξείγησε πως ο γιος της «άλλαξε μέσα σε μια νύχτα», αφού εμβολιάστηκε στην παιδική του ηλικία.

«Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα για ορισμένα άτομα που είναι πιο ευαίσθητα. Κανείς δεν φαίνεται να θέλει να το αντιμετωπίσει αυτό ή λένε πως είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα», είχε δηλώσει ο Rober στην εκπομπή «Today» το 2017.

Δείτε ακόμη: Η κριτική της Ακρίτα για την επιλογή των «Θεατρικών Σκηνών» να συνεργαστούν με τον Σεφερλή: «Τι τους έπιασε και ρίξαν τον πήχη στα πατώματα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα