Επιχείρηση τέλειες βλεφαρίδες!

Δύο είναι τα προϊόντα με τα οποία έχουν οι γυναίκες εμμονή: τα κραγιόν και η μάσκαρα. Και δεν το λέω εγώ το λένε οι έρευνες που έχουν κάνει τα μεγαλύτερα beauty brands. Σήμερα λοιπόν θα ασχοληθούμε με το δεύτερο.

Μάσκαρα: Αναδεικνύει το βλέμμα, κάνει τα μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο θελκτικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε τη σωστή και να περάσετε με αυτή 1-2 στρώσεις. Σε αρκετές περιπτώσεις δεν χρειάζεται κανένα άλλο προϊόν, ειδικά αν έχετε αδυναμία στο minimal make up look.

Γνωρίζω ότι αγοράζετε περισσότερες

από μία μάσκαρα κάθε χρόνο και αρκετές φορές πριν καν τελειώσει η προηγούμενη. Κάθε φορά θα μάθετε για μια νέα φόρμουλα που θα κάνει τις βλεφαρίδες να αποκτήσουν μήκος, όγκο και πλούσιο χρώμα. Κατά καιρούς έχετε πειραματιστεί και με τις αποχρώσεις, σας έχω δει. Αλλά τελικά τις αφήσατε στην άκρη για ιδιαίτερες εμφανίσεις. Καταλήξατε λοιπόν και πάλι στη μαύρη. αφού όποιο κι αν είναι το χρώμα των ματιών ή της επιδερμίδας κολακεύει και τονίζει όσο πρέπει.

Μέσα στο χειμώνα και πριν τα Χριστούγεννα είμαι σίγουρη ότι θέλετε να κάνετε μια μικρή beauty αγορά. Αν είναι η μάσκαρα, σας προτείνω τις 5 ολοκαίνουριες που, πιστέψτε με, είναι μία και μία.

Ας τις δούμε:

L’ Oreal Paris Unlimited Mascara: Το λέει και το όνομα της. Χωρίς όρια. Όγκος, μήκος και απίστευτες καμπύλες.

Max Factor Volume Infusion Mascara: Για έξτρα όγκο αλλά και θρέψη χάρη στην κερατίνη και τη βιοτίνη που περιέχει στη σύνθεση της.

Maybelline New York Snapscara: Ένα μικρό θαύμα αφού εκτός από τον όγκο και το μήκος που χαρίζει στις βλεφαρίδες μπορείτε να την αφαιρέσετε χωρίς να χρησιμοποιήσετε προϊόν ντεμακιγιάζ, Μόνο με νερό!!

Shiseido Imperiallash Mascara: Χάρη στο εργονομικό βουρτσάκι είναι ιδανική ακόμα και για τις πολύ μικρές βλεφαρίδες. Χαρίζει πυκνό χρώμα, μήκος και όγκο.

Nars Climax Mascara: Αν θέλετε το αποτέλεσμα που βλέπετε στα shows είναι η ιδανική αφού χαρίζει το πιο δυνατό χρώμα και παράλληλα XL όγκο και μήκος.

Διαβάστε ακόμη:

Το μυστικό της Meghan Markle για ξεκούραστη όψη

Tα κραγιόν που θα φορέσετε τις γιορτινές μέρες!

Keywords
Τυχαία Θέματα