Kate Moss: Η διατροφή και η άσκηση του αγαπημένου μας fashion icon!

Είναι από τα μοντέλα που όσα χρόνια και αν περάσουν σε κάθε της εμφάνιση θα την ζηλεύουμε και όχι άδικα, αφού η Kate Moss διαθέτει όλο το πακέτο και κατέχει επάξια τον τίτλο του super model -εμείς πάντως την λατρεύουμε και για το υπέροχο στυλ της και τη θεωρούμε ως ένα από τα κορυφαία fashion icons

του πλανήτη.

Το διάσημο μοντέλο παρά το ότι έχει αποκτήσει την πανέμορφη κόρη της η οποία όσο μεγαλώνει μοιάζει στην κούκλα μητέρα της, έχει ένα υπέροχο σώμα.

Πώς όμως τα καταφέρνει; Πάμε να δούμε αναλυτικά τι πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής ακολουθεί καθημερινά.

Όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της “Ποτέ δεν ήμουν λάτρης της γυμναστικής αλλά έχω εντάξει την γυμναστική στη ζωή μου και μου αρέσει το αποτέλεσμα”. Έτσι λοιπόν δεν κάνει κάτι υπερβολικό. Πηγαίνει 4 φορές την βδομάδα στο γυμναστήριο για να κάνει αερόβια άσκηση και λίγα βάρη και καθημερινά, κυρίως το πρωί, φοράει τα αθλητικά της και ξεχύνεται στα πάρκα το Λονδίνου για τρέξιμο.

Σε ότι αφορά στη διατροφή, προσπαθεί να τρώει υγιεινά και της αρέσει να μαγειρεύει αν και δεν το κάνει όσο συχνά θα ήθελε λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

“Παλιότερα δεν τρεφόμουν όπως έπρεπε και αυτό είχε επιπτώσεις στο σώμα μου όμως πλέον προσέχω αρκετά”, έχει δηλώσει σε συνέντευξή της. Της αρέσουν οι σαλάτες και οι χυμοί και οι δύο μεγάλες της αγάπες είναι το σούσι και η βότκα με λεμόνι που δεν καταναλώνει πια συχνά καθώς έχει ελαττώσει το αλκοόλ και πίνει πριν το βραδινό της γεύμα νερό με αρκετό πάγο.

Μια ματιά ακόμα: Αυτά είναι τα γλυκά με τις λιγότερες θερμίδες!

Keywords
Τυχαία Θέματα