Δε φαντάζεστε πόσο κοστίζει η ενυδατική κρέμα της Kate Moss!

Κατά καιρούς οι celebrities έχουν εκμυστηρευτεί σε συνεντεύξεις τους λεπτομέρειες για την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης αλλά και τα προϊόντα που τους προτείνουν οι διάσημοι facialists του Hollywood. Βέβαια δεν λείπουν και οι εξαιρέσεις με stars που έχουν στο νεσεσέρ τους προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ που υπάρχουν και στο δικό μας. Μην ξεχνάτε ότι έχει γίνει σάλος με τη μάσκαρα που χρησιμοποιεί η Meghan Markel η οποία στοιχίζει περίπου €15 ενώ η Bella Hadid έχει στο μπάνιο

της κρέμα κατά του φριζαρίσματος που βρίσκουμε στο super market.

H Kate Moss απ’ ότι μάθαμε δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Τα προϊόντα περιποίησης που προτιμά στοιχίζουν μια μικρή περιουσία και πρώτα απ’ όλα η ενυδατική της κρέμα κοστίζει περισσότερο από €1000!

Ονομάζεται AQ Meliority Intensive Cream και είναι μια φόρμουλα που περιέχει 30 εξαιρετικής ποιότητας συστατικά μεταξύ των οποίων και πεπτίδια που χαρίζουν απίστευτη λάμψη στην επιδερμίδα, λειαίνουν τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης και βελτιώνουν το περίγραμμα του προσώπου, την υφή και την όψη.

Βέβαια όπως καταλαβαίνετε είναι απόλυτα φυσιολογικό η Moss να ξοδεύει αρκετά χρήματα για την περιποίηση της επιδερμίδας της. Την έχει ταλαιπωρήσει αρκετά όλα τα χρόνια που εργαζόταν ως μοντέλο με τις ασταμάτητες πτήσεις, το μακιγιάζ-ντεμακιγιάζ και την έντονη ζωή που έκανε νεότερη. Όλο και κάποια σημάδια άφησαν οι κραιπάλες. Εννοείται ότι δεν περιορίζεται στη συγκεκριμένη κρέμα.

Και τα υπόλοιπα προϊόντα που συνθέτουν τη ρουτίνα της είναι επίσης τσιμπημένα. Όπως για παράδειγμα το λάδι που συνδυάζει με την ενυδατική της το οποίο στοιχίζει περίπου €160 και ο αφρός καθαρισμού του, ωραιότατου κατά τ ‘άλλα, προσώπου της για τον οποίο ξοδεύει €60.

Υποθέτουμε πως έχει μία από τις καλύτερες facialists στο Λονδίνο να φροντίζει την επιδερμίδα της ενώ παράλληλα όπως η ίδια έχει δηλώσει προσπαθεί να αποφεύγει τις κακές συνήθεια που προκαλούν πρόωρη γήρανση όπως για παράδειγμα το κάπνισμα και το αλκοόλ.

Διαβάστε ακόμη:

Γνωρίζατε ότι πρέπει πάντα να υπάρχει ένα κομμάτι πατάτας στην τσάντα σας;

Ξέρετε ποιος είναι ο τρόπος να δείχνει τέλειο το glossy eye look;

Keywords
Τυχαία Θέματα