Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα παλτό του φετινού χειμώνα

Η αγγλική Vogue μας δείχνει ποια παλτό θα φορεθούν περισσότερο αυτή τη σεζόν και η αλήθεια είναι πως συμφωνούμε απόλυτα μαζί της πως αυτά τα 6 παλτό θα είναι τα πιο δημοφιλή που όλες μας θα θέλουμε να βάλουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

#1. Puffer
Tα puffer jackets και παλτό είναι μια τάση που πολλοί σχεδιαστές υιοθέτησαν στις Εβδομάδες Μόδας. Γνωστοί οίκοι μόδας όπως Sacai, Chanel, Versace και Sportmax μας έδειξαν

τις προτάσεις τους για τα φετινά μας μπουφάν που θέλουν να είναι φουσκωτά. Μπορείς να τα βρεις είτε crop, είτε πιο μακριά και μην φοβηθείς να τα συνδυάσεις ακόμα και με πιο καλό ντύσιμο.

#2. Μεγάλα καρό
Τα μεγάλα έντονα καρό είναι επίσης τάση και ιδιαίτερα δημοφιλή φέτος τον χειμώνα. Προτίμησε μια πιο έντονη απόχρωση όπως κόκκινο ή μουσταρδί ή ακολούθησε μια πιο ήρεμη οδό επιλέγοντας ένα γκρι ή μπλε σκούρο παλτό.

#3. Δερμάτινα
Το δέρμα εξακολουθεί να μας συντροφεύει και αυτόν τον χειμώνα και αυτά τα νέα μας αρέσουν πολύ (αρκεί να μην είναι αληθινό). Ένα δερμάτινο παλτό είναι ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας και μπορείς άνετα να το φορέσεις το πρωί στο γραφείο, σε μια βόλτα ή στη βαρδινή σου έξοδο. Τόλμησέ το!

#4. Λεοπάρ
Μπορεί στα ρούχα να είναι μεγάλη τάση τα animal prints παντός τύπου αλλά στα παλτό κυριαρχεί το λεοπάρ σχέδιο. Μάλιστα πολλοί σχεδιαστές και οίκοι μόδας το λάνσαραν στις επιδείξεις τους και ανάμεσά τους και οι Calvin Klein, Victoria Beckham, Michael Kors, Roberto Cavalli, και Max Mara.

#5. Μάλλινα μικρά καρό
Τα πιο διακριτικά καρό που θα βρεις πάνω σε μάλλινα παλτό είναι ακόμα μια αγαπημένη τάση. Αυτά τα παλτό αποτελούν και την αγαπημένη επιλογή γνωτών fashion bloggers και fashionistas και μας αρέσουν γιατί είναι απίστευτα ευκολοφόρετα και πολύ ζεστά!

#6. Μαλακά μάλλινα με ζώνες
Αυτά είναι τα πιο μίνιμαλ παλτό του χειμώνα και θα σε κρατήσουν ζεστή ενώ θα σου αναβαθμίσουν σημαντικά το στιλ σου. Η ζώνη στη μέση θα δώσει ακόμα περισσότερο στιλ και θα πρέπει να είναι oversized για να ακολουθεί πιστά τις τάσεις των πιο γνωστών οίκων μόδας, όπως The Row, Victoria Beckham, Hermès, Jacquemus, και Gabriela Hearst.

Διαβάστε ακόμα: 11 απλά tips που θα αλλάξουν την εικόνα σου και θα την κάνουν πιο «high fashion»

Keywords
Τυχαία Θέματα