Βίκυ Βολιώτη: «Ήταν αδιανόητο, ο κόσμος με έβριζε, με έβρισκε τρομερά αντιπαθητική»

Η Βίκυ Βολιώτη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Δυο στη 1» και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού.

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις σπουδές της, την εποχή που συμμετείχε στο «Λόγω Τιμής», καθώς και την οικογένειά της.

Για τις σπουδές της: «Από μικρή με μαγνήτιζε το να γίνω ηθοποιός. Μπήκα στην Πάντειο, αλλά δεν παρακολούθησα τη σχολή. Πέρυσι έγινα ξανά φοιτήτρια στη θεατρολογία και είμαι συνεπής».

Για τη σειρά «Λόγω Τιμής»: «Όταν μου έγινε η πρόταση για το “Λόγω Τιμής” ήμουν αρκετά σκεπτική. Το έκανα και δεν το μετάνιωσα

ποτέ. Είχα πολλά αρνητικά σχόλια τότε από τον κόσμο, ήταν αδιανόητο. Ο κόσμος με έβριζε, με έβρισκε τρομερά αντιπαθητική, ως Ηρώ. Μου έλεγαν ότι φέρομαι άσχημα στον Άλκη και ότι είμαι στρίγγλα. Ο ρόλος της Ηρούς είχε φανατικούς φίλους και φανατικούς εχθρούς».

Για την οικογένειά της: «Η οικογένεια και το παιδί είναι μια απόφαση ζωής. Ο σύζυγός μου ήθελε πολύ ένα παιδί, εγώ δεν το ονειρευόμουν. Όταν ο σύζυγός μου μού είπε για το παιδί, του είπα ότι θα μου άρεσε να υιοθετήσουμε. Με την κόρη μου έγινα καλύτερος άνθρωπος, μακάρι να είμαι η μαμά που επιθυμεί και θέλει».

Διαβάστε επίσης:

Πρωινό σεξ: Γιατί είναι το καλύτερο ξεκίνημα για τη μέρα σου

Άλλαξε το όνομα και το λογότυπο στη σελίδα της «Κιβωτού του Κόσμου» στο Facebook

Θέμις Μπαζάκα σε Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Γιατί με έβαζες συνέχεια να παίζω τη μάνα σου;»

Keywords
Τυχαία Θέματα