Θέμις Μπαζάκα σε Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Γιατί με έβαζες συνέχεια να παίζω τη μάνα σου;»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στο περιοδικό DownTown και κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που του έκαναν άνθρωποι με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Θέμις Μπαζάκα. Η γνωστή ηθοποιός ζήτησε από τον γνωστό σεναριογράφο να της εξηγήσει τι ήταν αυτό που τον έκανε να την επιλέγει συχνά για τηλεοπτική του μητέρα.

Θέμις Μπαζάκα: Γιατί με έβαζες συνέχεια να παίζω τη μάνα σου; Πώς είναι, αλήθεια, η σχέση με τη μητέρα σου και ποια θα έλεγες είναι η ιδανική μητέρα για σένα;

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Λοιπόν…

Ο λόγος που έπαιξες τη μάνα μου ήταν επειδή οι μάνες που είχα γράψει, σεναριακά έπρεπε να έχουν όλα τα στοιχεία που και εσύ έχεις. Έντονο χαρακτήρα, γοητεία, φινέτσα, χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Και επειδή και η δική μου μάνα τα έχει αυτά, έγραφα πάντα ρόλους σε ηρωίδες που έχουν τέτοιο δυναμισμό. Ή, και αν δεν τον είχαν, στην πορεία τον έβρισκαν. Για μένα η ιδανική μητέρα είναι αυτή που μαθαίνει το παιδί της να είναι δυνατό και ανεξάρτητο.

Θέμις Μπαζάκα: Στην Ελλάδα, ότι και αν καταφέρεις, όπου και αν φτάσεις, πάντα θα υπάρχουν κάποιες φωνές που θα λένε «ναι μεν, αλλά…». Ποια αρνητικά σχόλια έχεις ακούσει κατά καιρούς και πότε έπαψαν αυτά να σε αφορούν;

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Νομίζω φέτος είναι η πρώτη φορά που τα σχόλια δεν με έχουν ακουμπήσει καθόλου. Ούτε έχω ασχοληθεί με οτιδήποτε αρνητικό. Ίσως επειδή δεν προλαβαίνω, ίσως επειδή μεγαλώνω και δεν με αφορά τόσο, ίσως επειδή είμαι πιο σίγουρος για αυτό.

Διαβάστε επίσης:

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Χαμός στο Twitter με την ανάρτησή του για τη Μποφίλιου -«Σήμερα οι fans μού επεφύλασσαν εξευτελισμό»

Ντόρα Κουτροκόη: Το μήνυμα στα social media μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ

Ετεοκλής Παύλου: Η συγκινητική ανάρτηση με την 3χρονη κόρη του -«Είμαι ένας άνθρωπος με αναπηρία και είμαι εντάξει με αυτό!»

Keywords
Τυχαία Θέματα