Ετεοκλής Παύλου: Η συγκινητική ανάρτηση με την 3χρονη κόρη του -«Είμαι ένας άνθρωπος με αναπηρία και είμαι εντάξει με αυτό!»

Ο Ετεοκλής Παύλου προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής δημοσίευσε στο προφίλ του μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες τον βλέπουμε να παίζει με την 3χρόνη κόρη του, ενώ δίπλα του είναι τοποθετημένο το τεχνητό μέλος του.

«Η διαφορετικότητα είναι η καινούργια φυσιολογικότητα… Είμαι ο Ετεοκλής Παύλου, είμαι ένας άνθρωπος με αναπηρία και είμαι

εντάξει με αυτό», έγραψε ο Ετεοκλής Παύλου στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eteoklis Pavlou (@eteoklispavlou)

Σε παλιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Πρώτο Θέμα, ο ίδιος είχε πει τα εξής για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, όταν τον πυροβόλησαν, χωρίς καμία αφορμή, την ώρα που σημειώθηκε μια αιματηρή συμπλοκή στο μαγαζί που εργαζόταν.

«Είδα τη ζωή μου όλη να περνάει μπροστά από τα μάτια μου, πραγματικά. Ήμουν ένα μήνα σε καταστολή στη ΜΕΘ κι όταν ξύπνησα νόμιζα ότι πέρασε μόνο μια μέρα. Δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν μπορούσα να κουνηθώ. Ένιωθα εγκλωβισμένος στο νοσοκομείο. Δώστε μου δυο πατερίτσες να βγω έξω να περπατήσω δεν αντέχω, έλεγα στους γιατρούς» .

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Ρέβη: Η εξομολόγηση για την πρόωρη γέννηση των διδύμων και τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της

Μαρία Φραγκάκη: Η φωτογραφία και το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο μετά την αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγεία της

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Δεν είμαι σε καλή φάση, είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο Δάντη»

Keywords
Τυχαία Θέματα