Στάθης Σχίζας: Έξαλλος με δημοσίευμα που τον θέλει σε σχέση με την Αβραμάκη -«Ήταν εμετικό»

Έξαλλος είναι ο Στάθης Σχίζας με δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας που υποστηρίζει πως είναι σε σχέση με την πρώην παίκτρια του «Survivor», Σοφιάνα Αβραμάκη, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιωτάρου.

Ο νικητής του περσινού κύκλου του reality επιβίωσης δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή του, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Με είδες εσύ να ανταλλάσσω φιλιά; Για τον Θεό ρε παιδιά έχω να δω την κοπέλα 15 μέρες. Η περιγραφή της εφημερίδας είναι εμετική. Είναι αστειότητες, γελοία αυτά τα πράγματα. Δεν γέλασα, θύμωσα. Πραγματικά είναι

πολύ άσχημο ρε συ. Έγραψαν ότι φιλιόμαστε με την Σοφιάνα και ερχόταν κρυφά στο σπίτι μου. Έλεος! Θα ήμασταν εκεί πέρα έτσι όπως λένε και δεν θα έβγαζε κάποιος μια φωτογραφία; Έμειναν όλοι έκπληκτοι. Δεν θα πάρετε χαμπάρι στην επόμενη σχέση μου. Είναι αστείο»,  είπε ενοχλημένος ο Στάθης Σχίζας.

Η οργισμένη ανάρτηση της Σοφιάνας Αβραμάκη

Για το εν λόγω δημοσίευμα ξέσπασε και η Σοφιάνα Αβραμάκη, κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Κόψτε τα μανιτάρια, βλέπετε άλλα έργα.*Υ.Γ: Την επόμενη φορά γράψτε τουλάχιστον σωστά το όνομά μου. Με ένα “ν”», ήταν η σύντομη αλλά περιεκτική απάντηση της Σοφιάνας Αβραμάκη στο δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι είναι ζευγάρι με τον Στάθη Σχίζα.

Διαβάστε επίσης:

Μπέσσυ Αργυράκη: «Στην προηγουμένη μου ζωή ήμουν Βραζιλιάνα χορεύτρια γιατί έχω υπερυψωμένα οπίσθια»

Λένα Ζευγαρά: «Ανέβηκε στην πίστα, γονάτισε και μπροστά σε χίλιους ανθρώπους μού ζήτησε να τον παντρευτώ»

Φινάλε για το Happy Day: Συγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλη -«Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο…»

Keywords
Τυχαία Θέματα