Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι εδώ και μερικούς μήνες ζευγάρι. Οι δυο τους πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους, αφού πραγματοποιούν μαζί κοινές εμφανίσεις, ενώ μάλιστα κάνουν και κάποιες κοινές αναρτήσεις στα social media.

Πρόσφατα, μάλιστα, η Βίκυ Κάβουρα έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram πως βρέθηκε στο Παρίσι μαζί με τον αγαπημένο της προκειμένου να περάσουν όμορφες και χαλαρές στιγμές.

Βίκυ Κάβουρα και Γιώργος Τζαβέλλας
έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Μπορεί η γνωστή ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής να μην είναι πάρα πολύ καιρό μαζί, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου στην εφημερίδα Real News αποφάσισαν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.


Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα, η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας στεγάζουν τον έρωτά τους σε ένα όμορφο σπίτι στη Βούλα καθώς θέλουν να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί.

Είναι και οι δύο πολυάσχολοι και λόγω επαγγελματικού φόρτου δεν αφήνουν κανένα λεπτό να φεύγει ανεκμετάλλευτο και να είναι χωριστά ο ένας από τον άλλον.

Τα κοινά ενδιαφέροντα όπως η διατροφή, η αγάπη για τον αθλητισμό αλλά και τα ταξίδια, ήταν μερικούς από τους λόγους που έκαναν την Βίκυ Κάβουρα και τον Γιώργο Τζαβέλλα να γίνουν ζευγάρι.

Διαβάστε ακόμα:

«Μεγάλη τηλεοπτική αηδία το Survivor, τέλεια καταστροφή»

Μιμή Ντενίση: Οι σπάνιες φωτογραφίες με την Μαριτίνα με αφορμή τα γενέθλιά της!

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Απαντά για το αν θα παντρευτεί τελικά με τον Κώστα Πηλαδάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα