«Μεγάλη τηλεοπτική αηδία το Survivor, τέλεια καταστροφή»

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε ο Λάκης Χαλκιάς στην εφημερίδα On Time και την δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου, όπου -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στα ριάλιτι που προβάλλονται στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός εκπρόσωπος της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής τοποθετήθηκε ανοιχτά για την σημερινή εικόνα της τηλεόρασης, τονίζοντας πως το θέαμα είναι οικτρό. Παράλληλα, αποκάλεσε το «Survivor» αηδία.

Ακούμε την φωνή σας στα τραγούδια

Νιώθω ότι κάπου «κόλλησε» η ιστορία. Η ιδιωτική τηλεόραση ήταν ένα πολύ θετικό βήμα σαν ιδέα.

Το κακό είναι ότι δεν μπήκαν πλαίσια νόμων για να υπάρχουν ηθικά πολιτιστικά και πολιτισμικά όρια. Μια χώρα μ’ έναν τεράστιο πολιτισμό δεν μπορεί να βρίσκεται σε τέτοια πολιτιστική κατάντια όπως αυτή που βιώνουμε. Με το οικτρό αυτό θέαμα, π.χ. πως γίνονται τα top models. Με ενδιαφέρει εμένα πως γίνεται ένα νέο μοντέλο και τι κάνουν για να το βγάλουν στη δημοσιότητα; Προς Θεού! Που φτάσαμε; Είναι οφθλμόλουτρο και το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες.

Τα ριάλιτι, π.χ. το Survivor, έχουν μεγάλες θεαματικότητες.

Άλλη μεγάλη τηλεοπτική αηδία, όπως και τόσες άλλες. Τέλεια καταστροφή. Με λίγα λόγια, έχουν κρεμάσει τη γυναίκα και το γυναικείο κορμί στο τσιγκέλι. Έλεος πια!

Διαβάστε ακόμα:

Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκινημένη στο ετήσιο μνημόσυνο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη -Φωτογραφίες

Τριαντάφυλλος: Ξεκαθαρίζει για τη φιλία του με Κατσούλη και Ρουμελιώτη -«Δεν θέλω καμία σχέση»

Συγκινημένη η Ελένη Τσολάκη: Αυλαία για το Open Weekend -«Μερικοί μπορεί να μην ξαναβρεθούμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα