Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: «Υπήρξε ρήξη στη σχέση τους πριν το Survivor»

Κόντρα στις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας παραμένουν μαζί και ερωτευμένοι! Μπορεί κατά καιρούς δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι η σχέση τους περνάει κρίση, όμως οι κοινές εμφανίσεις τους τα διαψεύδουν με τον καλύτερο τρόπο.

Το πρωί της Τετάρτης 26/4, η εκπομπή «Super Κατερίνα» παρουσίασε ένα ρεπορτάζ για το ζευγάρι, δημοσιευμένο από το περιοδικό ΟΚ!. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας είναι πολύ καλά μαζί από τότε που εκείνος επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, πριν από την έναρξη του «Survivor

All Star» υπήρξε ρήξη στη σχέση του ζευγαριού, την οποία, βέβαια, προσπάθησαν να φτιάξουν, λύνοντας οποιαδήποτε διαφορά και πρόβλημα που υπήρχε ανάμεσά τους. Το ζευγάρι πέρασε μία «γκρίζα» περίοδο, όμως το φως ήρθε ξανά.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά την επιστροφή του Στάθη Σχίζα από το Survivor και την απόσταση που είχε κρατήσει από τα social media, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της:

«Είμαστε πάρα πολύ καλά, μια χαρά. Είμαστε καλά, δεν μπορώ να πω ότι μας ένωσε περισσότερο όλο αυτό που έγινε. Είχαμε την ανάγκη κάποιες στιγμές να τις ζήσουμε πιο πολύ για εμάς τους δύο ουσιαστικά κι όχι για τον κόσμο. Έχω βγάλει σίγουρα κάποια συμπεράσματα για κάποιους ανθρώπους και ζω το τώρα και τη στιγμή».

Διαβάστε ακόμα:

 Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους

 Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν με απασχολεί τι θα συμβεί στη γυναίκα που μου έριξε το οξύ»

 «Η Ελευθερία Ελευθερίου βρήκε άλλον, Μάριε “την πάτησες”»

Keywords
Τυχαία Θέματα