Bo: «Έχω παντρευτεί στο παρελθόν. Δεν περνούσα καλά στον γάμο»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη γεμάτη προσωπικές αποκαλύψεις παραχώρησε ο Bo στο «Mega Καλημέρα» και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για τη μεγάλη απώλεια κιλών στο Survivovor, αποκάλυψε ότι υπήρξε παντρεμένος, ενώ εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να γίνει πατέρας.

«Έχασα 34 κιλά. Ήμουν 120 όταν μπήκα στο ριάλιτι επιβίωσης. Μου είχε πει ο Αλκαίος για να πας Γιουροβίζιον πρέπει να χάσεις κιλά. Ένιωθα, ότι αν αδυνατίσω θα είμαι αδύναμος», είπε σχετικά με την τεράστια αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση

τα τελευταία χρόνια.

Σε ερώτηση, αν έχει δεχθεί απόρριψη από τις γυναίκες, ο Bo ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω φάει ευγενικές, καλοψημένες χυλοπίτες».

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έχει παντρευτεί στο παρελθόν, ωστόσο αυτός ο γάμος είναι σύντομο τέλος, ενώ παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να έχει παιδιά:«Θα ήθελα οικογένεια αλλά δεν είμαστε όλοι για όλα. Ό,τι θέλεις ο Θεός. Θα μου άρεσε να έχω τώρα δύο παιδιά.

Έχω παντρευτεί στο παρελθόν, δεν κράτησε πολύ. Μετά έκανα μια ακόμα μεγάλη σχέση, που ήταν σαν γάμος. Συζούσαμε αλλά τέλειωσε αυτή η σχέση. Δεν περνούσα καλά στον γάμο μου, υπήρχαν εμφανή προβλήματα».

«Είναι εγωιστικό να κάνεις παιδί, απλώς για να το κάνεις. Έχω απιστήσει, όπως όλοι έχουν απιστήσει. Η βαρεμάρα και η μονοτονία με οδήγησε στην απιστία. Αυτό δεν είναι δικαιολογία, η σωστή διαδρομή είναι να φύγεις και μετά να κάνεις ό,τι θέλεις να κάνεις», σχολίασε σχετικά με την απιστία.

Όταν ρωτήθηκε για την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του, δήλωσε: «Έχω χάσει την αδερφή μου όταν ήταν 6 ημερών. Ήταν Χριστούγεννα τότε, εγώ ήμουν 27 χρονών».

Διαβάστε ακόμα:

 Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους

 Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν με απασχολεί τι θα συμβεί στη γυναίκα που μου έριξε το οξύ»

 «Η Ελευθερία Ελευθερίου βρήκε άλλον, Μάριε “την πάτησες”»

Keywords
Τυχαία Θέματα