Βίκυ Καγιά: Η απάντησή της, όταν ρωτήθηκε για τα σχόλια της Ραμόνας Βλαντή

Το παρών σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (12/10) στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έδωσε η Βίκυ Καγιά.

Η κάμερα του «Super Κατερίνα» βρέθηκε εκεί και  η παρουσιάστρια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου. Η ίδια ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων-  για τα όσα είπε πρόσφατα για την ίδια η Ραμόνας Βλαντή, καθώς και για τα αρνητικά σχόλια.

Θυμίζουμε ότι η Ραμόνα Βλαντή είχε πει για την παρουσιάστρια: «Θα ήθελα να μην ακούσω ξανά, ειδικά από εσάς που γράφετε και λέτε, για τη Βίκυ Καγιά ότι

είναι fashion expert, δεν έχει ιδέα. Είναι ένα πρώην μοντέλο και τέλεια παρουσιάστρια. Μην ακούσω ξανά για fashion expert, δεν έχει καμία ιδέα».

«Δεν μπορώ κάθε βδομάδα να απαντάω για το τι λέει ο καθένας, έχουν δικαίωμα να πουν αυτό που πιστεύουν», είπε η Βίκυ Καγιά, όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή.

Όσο για τα αρνητικά σχόλια, η ίδια είπε ότι «δεν με επηρεάζουν καθόλου. Έχω μπει από μικρή σε αυτό το παιχνίδι, είμαι από 14 χρονών και ήταν πολλά τα χρόνια που τα έπαιρνα κάπως πιο προσωπικά, στεναχωριόμουν και πόναγε το στομάχι μου αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι δεν είναι προσωπικό.

Όσο εκτίθεσαι στη δημοσιότητα και βγαίνει έξω στις κάμερες, ο καθένας έχει τη γνώμη του για σένα και δεν μπορείς να πείσεις τους πάντες γι’ αυτό που είσαι».

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: Σοκαριστική μαρτυρία για τη μητέρα της 12χρονης -«Εξέδιδε το κορίτσι σε πάρκο»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν κατάφερα να το απολαύσω για πολύ, δεν είχα ιδέα τι έπρεπε να κάνω»

Μέμος Μπεγνής: Αποκαλύπτει απίστευτο σκηνικό με τηλεφώνημα -«Ήταν μια ντροπή για μένα, έγινα ρεζίλι»

Keywords
Τυχαία Θέματα