Κολωνός: Ξεσπά η Ρούλα Κορομηλά -«Να ζήσετε το υπόλοιπο της ζωής σας στα έγκατα της γης»

Η υπόθεση βιασμού της 12χρονής στον Κολωνό έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, με τις αντιδράσεις οργής στα social media να διαδέχονται η μία την άλλη.

To σχόλιό της για όλα όσα έχουν συμβεί θέλησε να κάνει και η Ρούλα Κουρομηλά, η οποία ξέσπασε μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο μαρτύριο της 12χρονης κοπέλας, ενώ παράλληλα ζήτησε και τα ονόματα όλων όσοι εμπλέκονται στην σοκαριστική υπόθεση.

«Όσοι νοσηροί

τύποι συμπεριλαμβανομένης κ της μη-τέρας συμβάλλατε στο μαρτύριο του 12χρονου παιδιού εύχομαι να “ζήσετε” το υπόλοιπο της ζωής σας στα έγκατα της γης. Απαιτούμε ωστόσο να ξέρουμε ποιοι είστε εσείς οι ελεεινοί τύποι που κυκλοφορείτε ανάμεσα μας με μάσκες καθωσπρεπισμού», ήταν το σχόλιο της Ρούλας Κορομηλά.

Όσοι νοσηροίτύποι συμπεριλαμβανομένης κ της μη-τέρας συμβάλλατε στο μαρτύριο του 12χρονου παιδιού ευχομαι να «ζησετε»το υπόλοιπο της ζωης σας στα έγκατα της γης.Απαιτούμε ωστόσο να ξέρουμε ποιοι είστε εσεις οι ελεεινοί τύποι που κυκλοφορείτε ανάμεσα μας με μάσκες καθωσπρεπισμού

— Roula Koromila (@RoulaKoromila) October 13, 2022

Διαβάστε επίσης: 

Νίνο: Απαντά στον Αντώνη Γούναρη και την Τζούλι Μασίνο για το «Fame Story» -«Έχουν πάθει αμνησία ή τους απείλησαν»

Κολωνός: Προκλητικοί οι δύο κατηγορούμενοι -«Γνώριζα την ηλικία της μικρής», «Με πίεζε να βρεθούμε»

GNTM: Η νικήτρια του reality μόδας απενεργοποίησε το προφίλ της στο Instagram, μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Keywords
Τυχαία Θέματα