Βίκυ Καγιά: «Από την πλευρά μου δεν υπάρχει κανένα θέμα με την Έλενα Χριστοπούλου»

Στην πρεμιέρα της ταινίας του James Bond συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy Day τη Βίκυ Καγιά και εκείνη μίλησε για το Dancing With The Stars, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, το καλοκαίρι που πέρασε με την οικογένειά της ενώ αναφέρθηκε

στην Έλενα Χριστοπούλου, καθώς εκείνη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Πρω1νό είχε δηλώσει ότι υπήρχαν κάποιες διαφωνίες ανάμεσά τους.

Όσον αφορά στα επαγγελματικά της, το GNTM αλλά και τις δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου, η Βίκυ Καγιά είπε: «Θα παρουσιάσω το Dancing With The Stars με μεγάλη μου χαρά, περιμένω πως και πως. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από τη μεριά μου με την κυρία Χριστοπούλου.

Η σύγκρισή μου με την Ισμήνη στο GNTM είναι αναπόφευκτη, αλλά δεν είναι δίκαιη. Ο καθένας κάνει το δικό του κομμάτι, έχει τη δική του προσωπικότητα και τη δική του αισθητική. Όταν κάποιος αποφασίζει να κάνει πίσω από κάτι για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, πρέπει να αφήνουμε και χώρο στους άλλους να κάνουν τη δουλειά τους. Προς το τέλος του GNTM πιστεύω ότι μπορεί να κάνω κάποια γκεστ εμφάνιση».

Αναφερόμενη στο ξέγνοιαστο καλοκαίρι που πέρασε με την οικογένειά της, η Βίκυ Καγιά δήλωσε: «Τα παιδιά μου μού λένε «μαμά, μην πας στη δουλειά». Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν τα ωραιότερα που πέρασα με την οικογένειά μου! Κάτσαμε ενάμιση μήνα μαζί. Τις πρώτες τρεις εβδομάδες τσιμπιόμουν για να καταλάβω που βρίσκομαι και ξυπνούσα στον ύπνο μου. Δεν μπορούσα να συντονιστώ με τις διακοπές».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Επίθεση με βιτριόλι: Φωτογραφίες από την άφιξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου και της 37χρονης κατηγορούμενης στο δικαστήριο

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στο δικαστήριο – Το παρών θα δώσει και η δράστης

Δανάη Μιχαλάκη: Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Keywords
Τυχαία Θέματα