Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το απίστευτο περιστατικό με επώνυμη καλεσμένη – Γιατί δεν προβλήθηκε ποτέ το συγκεκριμένο ”Πακέτο”;

Το Πάμε Πακέτο είναι μια εκπομπή που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού από την πρώτη χρονιά προβολής του. Τα συναισθήματα που γεννάει η παρακολούθηση της εκπομπής, την έχουν κάνει να θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη στην Κυπριακή εκπομπή Λούης night show και ρωτήθηκε αν έχει υπάρξει κάποιος που να πει ψέματα στην εκπομπή. Τότε η παρουσιάστρια αποκάλυψε

ένα άγνωστο προς το κοινό περιστατικό.

Συγκεκριμένα είπε: «Ψέματα ποτέ. Μου έχει συμβεί όμως να έχουμε καλέσει μια επώνυμη κυρία που δεν θα πω το όνομα της. Την έχει καλέσει μια άλλη κυρία υποτίθεται αγαπημένη και συνεργάτιδα κλπ και όταν τη φ έραμε τη γυναίκα εκεί και είδε ποιος την έχει καλέσει ξέσπασε σε κλάματα. Και μου λέει «σε παρακαλώ πάρα πολύ Βίκυ, αυτή η γυναίκα με καταδιώκει πολλά χρόνια και θέλει γενικώς το κακό μου. Αυτό το σεβάστηκα και δεν βγήκε ποτέ στον αέρα. Ήταν η μοναδική φορά».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

The post Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το απίστευτο περιστατικό με επώνυμη καλεσμένη – Γιατί δεν προβλήθηκε ποτέ το συγκεκριμένο ”Πακέτο”; appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα