Εκτοξεύεται ο υδράργυρος σήμερα Τετάρτη

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ στα νοτιοανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 39 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς

χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, με πιθανότητα σποραδικών όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 38 και κατά τόπους στην κεντρική Μακεδονία έως 39 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 38 και κατά τόπους στα Ηπειρωτικά έως 40 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 39 και κατά τόπους στα Ηπειρωτικά τους 40 με 41 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολική η μέγιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη νότια Κρήτη η μέγιστη κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

The post Εκτοξεύεται ο υδράργυρος σήμερα Τετάρτη appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα