Απόκτησε XXL όγκο στα μαλλιά με 3 προϊόντα και μια κίνηση κλειδί!

Τα πυκνά, αφράτα μαλλιά είναι ό,τι πιο sexy, διαφωνείς; Εμείς τα λατρεύουμε και θελήσαμε να βρούμε τον τέλειο συνδυασμό προϊόντων για XXL όγκο στα μαλλιά… και τον βρήκαμε! Όχι θα τον αφήναμε… Άναψε τον κλιματισμό σε πολικές θερμοκρασίες (θα σου χρειαστεί) και συνέχισε να διαβάζεις!

Βήμα 1ο
Το σαμπουάν
Η σωστή προετοιμασία είναι το σημαντικότερο άρα πρέπει να δώσεις όγκο στα μαλλιά συ από το μπάνιο. Γι’ αυτό χρειάζεσαι το σωστό σαμπουάν και το σωστό τέλειο σαμπουάν είναι το Hyalucare Shine Elixir του Orzene. Περιέχει υαλουρονικό

οξύ για βαθιά ενυδάτωση και τέλεια πυκνότητα στα μαλλιά.

Βήμα 2ο
Αφρός
Για να δώσεις σώμα και όγκο στα μαλλιά σου (και για να τα κάνεις εύπλαστα) πρέπει να βάλεις αφρό και ο αφρός Tecni Art Volume Lift της L’Oreal Professionnel είναι ιδανικός. Βάλε λίγη ποσότητα στις άκρες και αρκετή στη ρίζα για να ανασηκωθεί και να δημιουργήσει εφέ όγκου.

Βήμα 3ο
Ξηρό σαμπουάν
Αφού στεγνώσεις και φορμάρεις τα μαλλιά σου, ψέκασε λίγο από το EIMI Dry Perfect Me Root Shoot της Wella στις ρίζες. Έτσι θα δώσεις λίγο επιπλέον όγκο και θα έχεις τέλειο κράτημα!

Και το προϊόν κλειδί… Ρόλεϊ!

Όχι μικρά ρόλεϊ αλλά μεγάλα, XL ρόλεϊ. Φόρεσέ τα σε όλο το κεφάλι όσο ντύνεσαι για να απογειώσεις το look σου δίνοντας απίστευτο όγκο. Και μην φοβάσαι, δεν θα αποκτήσεις ξαφνικά μπούκλες…

Διάβασε ακόμα:

Pink Angels: 5 κραγιόν για να αντιγράψεις τα χείλη των αγγέλων της Victoria’s Secret

Fay’s Beauty Tips: Η Φαίη σου δείχνει πώς να κάνεις λάμψεις στα ζυγωματικά σου και μεταλλιζέ χείλη

Μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για τα μαλλιά και το μακιγιάζ των αγγέλων της Victoria’s Secret!

The post Απόκτησε XXL όγκο στα μαλλιά με 3 προϊόντα και μια κίνηση κλειδί! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα