Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η φωτογραφία στο instagram, το σχόλιο follower και το δημόσιο ξέσπασμά της

Δεν είναι λίγες οι φορές που η γνωστή παρουσιάστρια έχει δείξει την ευαίσθητη πλευρά της σε κοινωνικά θέματα που απασχολούν. Αυτή τη φορά, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην Μάνδρα Αττικής, η Βίκυ Χατζηβασιλείου πήρε την απόφαση να πάει στο super market και να ψωνίσει για τις πληγείσες οικογένειες και συγκεκριμένα για τα… παιδάκια!

Η Βίκυ δημοσίευσε ένα βίντεο με το καρότσι της στο instagram και έγραψε στη λεζάντα: «ΣΤΗ

ΜΆΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΉΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΆ! Κι έρχονται Χριστούγεννα! Απλά στο θυμίζω…». Όπως ήταν αναμενόμενο τα θετικά σχόλια ήταν πάρα πολλά με εξαίρεση ένα σχόλιο από κάποιον follower που μάλιστα την έβγαλε εκτός εαυτού.

«Kανε καλό Κ ριξτο στο γυαλο! μην ποσταρεις τις πράξεις σου Κ το διαλαλείς στο ινστα»,της έγραψε και η απάντηση της παρουσιάστριας δεν άργησε να έρθει. «Εσύ αυτό κατάλαβες?? Ούτε σου πέρασε από το μυαλό ότι ενημερώνω τον κόσμο για να επιλέξει σωστά σε περίπτωση που θέλει να βοηθήσει! Και σε περίπτωση που δεν σκέφτηκε καν να βοηθήσει, να το πράξει!!… Τι κρίμα!!», ενώ ακολούθησε ακόμα μια απάντηση από πλευράς της: «Καλύτερα όμως να βρεθούν 100 μιμητές και ένας που θα κατηγορήσει (εσύ), παρά να μην βρεθεί κανένας μιμητής με το να αποφύγω την ανάρτηση και τον κίνδυνο των κακοπροαίρετων σχολίων (των δικών σου)…..».

Δείτε την ανάρτηση και τα σχόλια:

ΣΤΗ ΜΆΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΉΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΆ! Κι έρχονται Χριστούγεννα! Απλά στο θυμίζω…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) στις Δεκ 5, 2017, 2:43πμ PST

Keywords
Τυχαία Θέματα