Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός: Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για το Santa Claus Kingdom στο MEK Παιανίας!

Το Santa Claus Kingdom, ο απέραντος κόσμος παιχνιδιού, χαράς και δημιουργίας που θα σκορπίσει σε όλους μας, για έκτη χρονιά, τη μαγεία των Χριστουγέννων, άνοιξε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Μ.E.C. Παιανίας, και μας περιμένει να ζήσουμε την πιο φωτεινή Χριστουγεννιάτικη ιστορία και να απολαύσουμε αμέτρητα παιχνίδια με ΕΝΑ μόνο εισιτήριο!

Εσείς όμως, οι αναγνώστες του faysbook.gr έχετε την μοναδική ευκαιρία να το επισκεφτείτε δωρεάν, αφού σας περιμένουν 4 διπλές προσκλήσεις για το Σαββατοκύριακο 16 -17 Δεκεμβρίου.

Εκεί θα δείτε, μέσα

σε χιονισμένα δέντρα και αμέτρητα παιχνίδια το Σπίτι του Αϊ – Βασίλη, στρωμένο με μαγικά χαλιά, διακοσμημένο με τόνους αστερόσκονης και είναι έτοιμο να υποδεχθεί τον ήρωα της καρδιάς μας και βασιλιά των Χριστουγέννων, τον Αϊ – Βασίλη. Τρία μικρά σπιτάκια, δεξιά και αριστερά, το Εργαστήριο του Αϊ- Βασίλη με τους βοηθούς του και τα ξωτικά, ένα μεγάλο στολισμένο Χριστουγεννιάτικο Δένδρο, ένα τεράστιο έλκηθρο με δώρα και ακριβώς δίπλα το Ταχυδρομείο του Αϊ – Βασίλη, ώστε να στείλετε το γράμμα σας… έστω και την τελευταία στιγμή!

Κοντά στον Άγιο Βασίλη θα είναι ο παγοκολλητός των παιδιών, ο Frodi, η επίσημη μασκότ του Πάρκου και η πιο αγαπημένη φιγούρα των Χριστουγέννων, μαζί με τους φίλους του, την Πριγκίπισσα Amelia, τον Noel το ξωτικό και Kubit τον Τάρανδο και το φοβερό Μάγο Lockey.

Ακόμα θα ζήσετε μαγικές στιγμές στην Μαγική Πύλη – Βιβλίο της Καστροπολιτείας, θα περάσετε τη Γέφυρα – με το ποτάμι να κυλά από κάτω – και μέσα από τις μαγικές σελίδες θα μπείτε στον κόσμο του Παραμυθιού παρέα με το Δράκο Draco. Και όλα αυτά κάτω από φαντασμαγορικό φωτισμό και την χριστουγεννιάτικη μουσική από την Γοργόνα με την άρπα της. Επίσης θα περπατήσετε στο Μαγεμένο Δάσος όπου ανάμεσα στα δένδρα του ζουν μάγισσες και θα κάνετε ασταμάτητα στριφογυριστά loops στο τεράστιο παγοδρόμιο.

Για να μπείτε στο διαγωνισμό, συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί με τα στοιχεία σας:

Φόρτωση…

Φυσικά, σας περιμένουν κι άλλες πολλές δραστηριότητες! Πάρτε μια γεύση από τις παρακάτω εικόνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα