Βερνίκια νυχιών με glitter: Οι celebrity nail artsits σας προτείνουν τα ωραιότερα ever

Οι τάσεις στα νύχια το φετινό φθινόπωρο αλλά και το χειμώνα είναι ξεχωριστές. Αυτό σημαίνει πως ξεχνάτε τις πολύ σκούρες ή nude αποχρώσεις. Οι celebrity nail artists έχουν άλλα σχέδια. Θέλουν να σας δουν με πορτοκαλί, μοβ της λεβάντας και έντονο πράσινο χρώμα. Όλα όσα υιοθετούν δηλαδή οι διάσημες πελάτισσες τους τον τελευταίο καιρό. Το πορτοκαλί που υιοθέτησε η Margor Robbie αλλά και το neon πράσινο της Zoe Kravitz είναι εκείνα που θα κάνουν θραύση τους επόμενους μήνες.

Δεν

είναι μόνο αυτές όμως οι προτάσεις των nail artists. Υπάρχει και κάτι ακόμη που συνήθως το αφήνουμε για τις γιορτές. Ναι, σωστά μαντέψατε. Πρόκειται για τα βερνίκια νυχιών με glitter. Φέτος θα πρέπει να πάρουν τη θέση τους στο νεσεσέρ σας πολύ νωρίτερα. Για την ακρίβεια από σήμερα κιόλας.

Ναι οι ειδικοί επιμένουν πως πρέπει πριν καλά καλά έρθει το φθινόπωρο εσείς να αποκτήσετε ένα super λαμπερό και έντονο μανικιούρ. Και για να σας βοηθήσουν αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους βερνίκια νυχιών. Εκείνα που αγαπούν και χρησιμοποιούν συχνότερα.

Ας τα δούμε:

Smith & Cult Nail Polish, Shattered Souls: Το απλώνετε πάνω από τη διάφανη βάση και ετοιμάζεστε για τη βραδινή σας Σαββατιάτικη έξοδο.

OPI Nail Lacquer, Key to the Kingdom: Πλούσιο, μεταλλικό και ολόχρυσο. Το απλώνεται πάνω από διάφανη ή nude βάση. Το αποτέλεσμα είναι μεν λαμπερό αλλά και σοφιστικέ μαζί.

Essie Nai Color, City Slicker: Θα σας χαρίσει ένα ρετρό, 80’s look που θυμίζει έντονα το Studio 54. Θα χρειαστεί να απλώσετε δύο στρώσεις ώστε να αποκτήσετε το χρώμα που βλέπετε.

Seventeen Studio 3 Step Manicure Systen, No 91: Το αγαπημένο σας σκούρο χρώμα αποκτά μοβ και ασημένιες λάμψεις που θα χαρίσουν στο μανικιούρ σας ένα απίθανο look.

Nails INC, Winter Lights: Πολύχρωμες

Keywords
Τυχαία Θέματα