Μαρία Μπακοδήμου: “Για να είμαι ειλικρινής, δεν χαίρομαι που…”

Η Μαρία Μπακοδήμου αναμφίβολα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz. Εντυπωσιάζει τους τηλεθεατές τόσο με την αμεσότητα και το ταλέντο της στην παρουσίαση, όσο και με την εμφάνισή της. Μάλιστα, φαίνεται πως έχει βρει το μυστικό της νεότητας, καθώς ο χρόνος δείχνει να μην την ακουμπάει.

Η παρουσιάστρια εν όψει της τηλεοπτικής της επιστροφής, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα. Μεταξύ άλλων, μίλησε στον δημοσιογράφοα για τη σχέση της με τον χρόνο.

«Για

να είμαι ειλικρινής, δεν χαίρομαι που περνάει ο χρόνος. Από την άλλη, εύχομαι να ζω και να μεγαλώνω. Με το πέρασμα των χρόνων, αυτό που μας φοβίζει όλους είναι ο θάνατος. Το τέλος. Εγώ θέλω να πεθάνω πολύ μεγάλη, ώστε να μπορέσω να ζήσω και να κάνω πράγματα. Την αγαπάω τη ζωή και συνεχώς βρίσκω πράγματα που μου αρέσουν και γι’ αυτό προσέχω τον εαυτό μου, τη διατροφή μου, το σώμα μου, κάτι που στο παρελθόν δεν το έκανα. Κι αυτά τα κάνω για να έχω μια ισορροπία σε όλα.», ανέφερε.

Διαβάστε ακόμη:

“Άγριες Μέλισσες”: Όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1-Πότε κάνει πρεμιέρα 

Oops! Διαγωνιζόμενος του “X-Factor” έπεσε από τη σκηνή! 

X-Factor: Η χιουμοριστική αντίδραση του Μάστορα όταν παίκτης επέλεξε να πει τραγούδι των Onirama! 

Keywords
Τυχαία Θέματα