Τα πιο cool celebrity nail looks της χρονιάς

Οι celebrities αγαπούν πολύ το nail art και οι προσωπικοί τους μανικιουρίστ κάνουν θαύματα ακολουθώντας τις τάσεις αλλά και το προσωπικό lifestyle των πελατισσών τους. 

Ειδικά μέσα στο καλοκαίρι το nail look των διασημοτήτων ήταν εξεζητημένο και cool δίνοντας ιδέες σε όλες εμάς. Κάποιες φορές υπερβολικό και κάποιες άλλες chic και minimal ανάλογα με την περίσταση. Η Kylie

Jenner ήταν για άλλη μία φορά η star που μας απασχόλησε με το μανικιούρ της μιας και επέλεγε έντονα χρώματα και σχέδια για τα πολύ μακριά, τεχνητά της νύχια. Οι αδερφές Hadid από την άλλη επιβεβαίωσαν πως το french manicure επέστρεψε για να μείνει ενώ η Rosie Huntington-Whiteley επέλεξε λιτό και κομψό look. 

Φυσικά είδαμε και την Cardi B που ακολούθησε το παράδειγμα της Jenner αλλά και την Rose of Backpink που προτίμησε το logo nail loook.

Εμείς θυμηθήκαμε τα πιο cool. Εσείς γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε.

Kylie Jenner: Κάθε εβδομάδα υιοθετεί και ένα διαφορετικό μανικιούρ. Υπεύθυνη είναι η nail artist Chaun P. Legend η οποία δημιούργησε κι εκείνο που έγινε viral: Το neon pink που θύμιζε το χαρακτηριστικό σχέδιο που υπάρχει στις συσκευασίες των προϊόντων Kylie Cosmetics.

Bella Hadid: Ακολούθησε την τάση του french mani με ένα υπέροχο twist. Η βάση παρέμεινε διάφανη και τα tips απέκτησαν έντονο κίτρινο χρώμα.

Rosie Huntington-Whiteley: Μας έδωσε μια απίθανη ιδέα αφού ζήτησε από τη nail artist να δημιουργήσει ένα ανάποδο french manicure. Κομψό και σοφιστικέ, είναι ότι ωραιότερο για το weekend που έρχεται.

Cardi B: Ακολουθεί τα χνάρια της Kylie Jenner. Στα μέσα Ιουλίου μάλιστα γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της με ένα μανικιούρ αφιερωμένο σ’ εκείνη. Στα πολύ μακριά μπλε νύχια της έγραψε το όνομα της μικρής με μαύρα γράμματα.

Rose of Blackpink: Η προσωπική της nail artist Park Eunkyung δημιούργησε ένα απλό μεν french mani αλλά προχώρησε σε μία λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά. Σχεδίασε το εμβληματικό λογότυπο του οίκου YSL.

Dua Lipa: Ένα από τα ωραιότερα mani looks που είδαμε τις τελευταίες εβδομάδες. Καρό και πολύχρωμο.

Διαβάστε ακόμη:

Η Mila Kunis έβαψε τα μαλλιά της και έγινε αγνώριστη

Δείτε τα beauty προϊόντα που υπάρχουν στο νεσεσέρ της Meghan Markle

Keywords
Τυχαία Θέματα