Βάσω Λασκαράκη: Είναι αλήθεια αρραβωνιάστηκε με τον Λευτέρη Σουλτάτο;

Πριν λίγο καιρό η Βάσω Λασκαράκη εντοπίστηκε από τους φωτογράφους να κυκλοφορεί με μονόπετρο δαχτυλίδι στο χέρι της. Αμέσως οι φήμες άρχισαν να κυριαρχούν και ήθελαν το ζευγάρι να έχει αρραβωνιαστεί.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε για τη σχέση της πριν λίγες ημέρες και είπε: «Δεν θέλησα να κρύψω τη νέα μου σχέση, γιατί εγώ, τη στιγμή που αποφάσισα να κυκλοφορήσω ελεύθερα, είχα αποφασίσει ότι αυτή είναι η επόμενη σχέση μου και πως θα συνεχίσω έτσι τη ζωή μου. Κλείνω τα 39 την άλλη Παρασκευή (σ.σ.: είχε γενέθλια

την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου) και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό και δεν σκοπεύω καθόλου σε αυτή τη φάση της ζωής μου να κρύβομαι. Δεν είμαι 25, δεν είμαι 29, είμαι 39, έχω περάσει ένα διαζύγιο, έχω ένα παιδί και δεν μπορώ να αναλώνομαι στο αν θα κρύβομαι ή όχι. Εχω αποφασίσει ότι θέλω να ζήσω τη ζωή μου κανονικά και όπου με βγάλει».

Όσον αφορά το δαχτυλίδι δεν αποτελεί τελικά δαχτυλίδι αρραβώνα όπως αποκάλυψε άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού στη Real News.

«Είναι πολύ καλά μαζί. Ο Λευτέρης και η Βάσω ταιριάζουν απόλυτα και περνούν πολύ όμορφα μαζί. Ομως, προς το παρόν, δεν έχουν σχεδιάσει κάτι τέτοιο».

Διαβάστε ακόμα: Ελληνίδα ηθοποιός μιλάει για το λαϊκό λαχείο που κέρδισε…

Keywords
Τυχαία Θέματα