Δείτε τι φοράει σε ένα 24ωρο η Kate Bosworth!

Η Kate Bosworth είναι μια ηθοποιός με εξαιρετική αίσθηση του στιλ. Η γνωστή fashionista ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας και έχει δημιουργήσει ένα στιλ που της ταιριάζει πολύ. Εμείς ψάξαμε το instagram της και βρήκαμε φωτογραφίες που μας δείχνουν πώς ντύνεται η πανέμορφη σταρ σε κάθε φάση της ημέρας της και σε κάθε περίσταση.

Νωρίς το πρωί (και αργά το βράδυ)
Η Kate φοράει ένα σετ

σατέν πυτζάμες που φέτος είναι και μεγάλη τάση της μόδας.

Επαγγελματικά ραντεβού με βροχή
Ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, σε βροχή, χιόνια και καύσωνα η Kate ντύνεται υπέροχα έχοντας τα σωστά ρούχα στην ντουλάπα της για κάθε περίσταση.

Χαλαρή βόλτα με φίλες
Η Kate έχει μια αδυναμία στα κοντά σορτς και στα τζιν και τα επιλέγει τακτικά στην καθημερινότητά της. Η ηθοποιός λατρεύει επίσης τα λευκά t-shirts και έχει μια τεράστια συλλογή στη ντουλάπα της, καθώς θεωρεί πως φοριούνται άνετα σχεδόν σε κάθε περίσταση.

Μια μέρα στη δουλειά
Η Κate Bosworth αλλάζει το στιλ της τακτικά στις καθημερινές της εμφανίσεις και άλλες φορές θα τη δεις να πηγαίνει σε meetings με τζιν σορτς και blazer και άλλες με μίντι φορεματάκια και χαμηλά γοβάκια. Ό,τι και αν φοράει πάντως το φέρνει στα μέτρα της και φοράει μόνο ρούχα που την αντιπροσωπεύουν και την κάνουν να νιώθει όμορφα.

Βραδινή έξοδος
Είτε πάει σε κάποιο event είτε βγαίνει για ποτό ή φαγητό η Kate συνήθως επιλέγει φορέματα για τις βραδινές της εμφανίσεις. Όσον αφορά το look στα μαλλιά της προτιμάει συνήθως ή να τα αφήνει κάτω σε ένα ελαφρώς ατημέλητο look ή να τα πιάνει σε αυστηρούς κότσους.

To brand που εμπιστεύεται
Η Κate Bosworth λατρεύει τον οίκο Dior και τον εμπιστεύεται σε πάρα πολλές δημόσιες εμφανίσεις της. Η γνωστή ηθοποιός επιλέγει τον οίκο για τις πιο σημαντικές δημόσιες εμφανίσεις της καθώς θεωρεί πως τα ρούχα που λανσάρει την αντιπροσωπεύουν πλήρως.

Keywords
Τυχαία Θέματα