Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Δύσκολη επιστροφή από τη Νάξο – Δες τι συνέβη!

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν πριν λίγο καιρό στην Κρήτη χωρίς να έχουν κοντά τους τους στενούς συγγενείς του και τους φίλους τους. Ο γάμος τους έγινε σε πάρα πολύ στενό οικογενειακό κύκλο αλλά οι δυο τους είχαν σκοπό να κάνουν ένα μεγάλο after wedding party, το οποίο πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Νάξο!

Το ζευγάρι χόρεψε, διασκέδασε και κοντά τους ήταν όλοι οι καλοί τους

φίλοι και συγγενείς.

Δες ΕΔΩ τον ξέφρενο χορό της νύφης

Η Βάσω εμφανίστηκε με ένα λευκό νυφικό φόρεμα και έλαμπε από ευτυχία. Μάλιστα το ζευγάρι έκοψε και τούρτα και το διασκέδασε χορεύοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δες ΕΔΩ φωτογραφία!

Το απόγευμα της Κυριακής, το ζευγάρι πήρε το πλοίο από τη Νάξο για να επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά δεν είχε ιδέα πόσο δύσκολο θα ήταν αυτό το ταξίδι. Η Βάσω Λασκαράκη, μέσα από τα InstaStories της, αποκάλυψε πώς στο Αιγαίο έπνεαν άνεμοι πάνω από 7 μπορόφ, με αποτέλεσμα το καράβι να κουνάει πολύ και η ίδια να έχει ζαλιστεί.

«Θέλουμε και εσείς να μας στείλετε τα βίντεο σας για το πώς περνάτε στα καράβια αυτή τη στιγμή. Γιατί εμείς δεν περνάμε καλά. Αυτό δεν είναι επιστροφή…Δε μπορώ…», είπε γελώντας η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν θα πιστέψεις πώς ανακοίνωσε η Βασιλική Μιλλούση στον Λευτέρη Πετρούνια ότι θα γίνουν γονείς

Ανδρέας Γεωργίου: Σε αυτό το κανάλι θα δούμε τη νέα του σειρά «8 λέξεις» – Ανακοινώθηκε επίσημα

Το τρυφερό φιλί Τανιμανίδη – Μπόμπα στον τελικό του Survivor!

Keywords
Τυχαία Θέματα