Τί προβλέπουν τα ζώδια από 1-7.72019;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! H Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02.07 σηματοδοτεί για εσένα σημαντικές αλλαγές σε ότι αφορά την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία, καθώς ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος δρόμος θα βοηθήσει στην προσωπική σου εξέλιξη. Η δημιουργία της δικής σου οικογένεια ή η μετακόμιση από την πατρική μπορεί να είναι αποφάσεις που πιθανά να παρθούν αυτή την περίοδο. Θυμήσου όμως ότι δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια

ή αντιστάσεις από πρόσωπα που θέλουν να σε περιορίσουν, το αποτέλεσμα βέβαια θα είναι να πάρεις τις αποστάσεις σου.

Ο Άρης την ίδια μέρα περνάει στο Λέοντα και μαζί με τον Ερμή σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δυναμιτίζοντας το κλίμα στην προσωπική σου ζωή, καθώς η νευρικότητα και πιθανά αιφνίδια γεγονότα που ανατρέπουν τις σταθερές μέχρι τώρα οδηγούν σε συγκρουσιακές καταστάσεις, γι’ αυτό καλό είναι να ρίξεις κατακόρυφα τους τόνους και να μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να κυριαρχήσει δημιουργώντας πρόβλημα με το σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία.

Στις 03.07 η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο κάνοντας εντονότερη από ποτέ την ανάγκη για να έρθεις σε επαφή με την οικογένεια και με πρόσωπα που νιώθεις ασφάλεια και τρυφερότητα. Πιθανά να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του προσωπικού του χώρου, καθώς θέλεις να υποδέχεσαι εκεί αγαπημένα πρόσωπα και να περνάς μοναδικές στιγμές. Οι έντονες ευαισθησίες που σε διακρίνουν μπορεί να οδηγήσουν σε ρομαντικά βράδια με το ταίρι σου.

Στις 07.07 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα κυριαρχεί η αίσθηση ότι είναι καιρός να σκεφτείς αν το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να έχει προκύψει είναι το κατάλληλο άτομο για να έχεις δίπλα σου. Οι δυσκολίες στη συνεννόηση και εγωισμός δεν θα βοηθήσουν παρά μόνο θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις που θα ανεβάσουν την ένταση.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! H Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02.07 ανοίγει μπροστά σου ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον, καθώς δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε και να συμβαδίσεις πλέον μαζί. Εμπορικές και επικοινωνιακή συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο, αυτό όμως που θα βοηθήσει στο να είναι επιτυχημένες είναι η σκληρή δουλειά και η οριοθέτηση σου έναντι των ανθρώπων που συναλλάσσεται.

Ο Άρης την ίδια μέρα περνάει στο Λέοντα και μαζί με τον Ερμή σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου προκαλώντας ανατροπές και σημαντική θα είναι η ένταση σε οικογενειακό επίπεδο, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να ρίξεις τους τόνους και να προσπαθήσεις να μην εκτονώσεις καταπιεσμένη οργή που μπορεί να κρύβεις μέσα σου γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξουν συγκρούσεις που θα κοστίσουν στις σχέσεις με οικεία πρόσωπα σου.

Στις 03.07 η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και ήρθε η περίοδος του χρόνου που διασκεδάζεις, να επικοινωνεί και να φλερτάρεις το μέγιστο. Σημαντικό είναι για εσένα να επικοινωνήσεις και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, γι’ αυτό είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις κοινωνική εκδήλωση ή πάρτι που δεν θα παρευρεθείς. Πρόσεξε μόνο τα ερωτικά παιχνίδια γιατί δεν αποκλείεται να σε βάλουν σε μπελάδες.

Στις 07.07 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα δημιουργώντας ένταση και δυσκολία στο να επικοινωνήσεις με την οικογένεια, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις, καθώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Απέφυγε συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία γιατί το πιθανότερο είναι να μην αποδώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! H Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02.07 σηματοδοτεί ένα σημαντικό σημείο σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες ,καθώς πιθανά να αναλογιστείς διαφορετικά τη διαχείριση των οικονομικών πόρων αλλά και των συναισθημάτων σου. Είναι γεγονός ότι μπορεί να περιοριστείς σε ότι αφορά τα έξοδα ή πιθανά να αναλάβεις ευθύνες οικονομικές που να χρήζουν διαφορετικό σχεδιασμό για το εισόδημά σου. Το βέβαιο είναι ότι οφείλεις να οριοθετηθείς έναντι των άλλων και να μην επιτρέψεις να επιβάλλουν τους δικούς τους όρους.

Ο Άρης την ίδια μέρα περνάει στο Λέοντα και μαζί με τον Ερμή σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργώντας ιδιαίτερη ένταση σε ότι αφορά τη σχέση με το κοντινό σου περιβάλλον, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην αφήσεις τον εκνευρισμό και την οξυθυμία να κυριαρχήσουν και αυτός μπορεί να γίνεις έντονα επιθετικός και αυτό να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις σου. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις και στα ταξίδια.

Στις 03.07 η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και σου δίνει σημαντική ανάσα σε οικονομικό επίπεδο, καθώς βλέπεις να εξομαλύνονται τα οικονομικά σου και αυτό σου δημιουργεί ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να υποπέσεις σε σπατάλες και περιττά έξοδα απλά και μόνο για να ικανοποιήσεις μικρές απολαύσεις που μετά θα μετανιώσεις.

Στις 07.07 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα δημιουργώντας ένταση και δυσκολία στο να επικοινωνήσεις με το κοντινό σου περιβάλλον, όπως επίσης δυσκολίες και καθυστερήσεις σε ότι αφορά ζητήματα εμπορίου, επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων. Είναι προτιμότερο να μην προβείς σε συμφωνίες ή νέες συνεργασίες αυτή την περίοδο γιατί πιθανότατα δεν θα ευοδώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! H Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου στις 02.07 θα σημάνει ένα νέο κεφάλαιο σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου και κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις, καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Αυτό πιθανά να ενοχλήσει και να δημιουργήσει προβλήματα, όμως είναι βέβαιο ότι δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις και να ψυχρανθείς με πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν ποια πορεία ζωής θέλεις να επιλέξεις από δω και στο εξής.

Ο Άρης την ίδια μέρα περνάει στο Λέοντα και μαζί με τον Ερμή σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνοντας ξαφνικά έξοδα που πιθανά θα σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια και δεν αποκλείεται να υποπέσεις στην αδιαλλαξία θεωρώντας ότι έτσι θα μπορέσεις να προστατεύσεις τα κεκτημένα σου. Η συγκρουσιακή διάθεση δεν θα βοηθήσει στο να εξομαλύνεις τις καταστάσεις, γι’ αυτό προσπάθησε να ρίξει τους τόνους και να επικρατήσει η λογική.

Στις 03.07 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου ανεβάζοντας κατακόρυφα τη γοητεία και την κοινωνικότητα, καθώς είναι βέβαιο ότι βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο και επιζητάς να γίνεις το επίκεντρο όπου και αν βρεθείς. Σημαντικές μπορεί να είναι οι γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις τον υποκειμενισμό και τον εγωισμό.

Στις 07.07 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα εντείνοντας πιθανά τις ανασφάλειες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που μπορεί να υπάρχει και μπαίνεις στη διαδικασία να αναρωτηθείς πόσο αξίζεις και αν γύρω σου αντιλαμβάνονται την αξία σου ή όχι. Οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και να δώσεις λύσεις με τους καλύτερους δυνατούς όρους για σένα.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! H Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02.07 σε καλεί τον αφήσεις πίσω σου ζητήματα του παρελθόντος, τραύματα απωθημένα και πληγές που μπορεί ακόμα να σε ταλαιπωρούν και να επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Πιθανό είναι να έρθει στο φως παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει εις βάρος σου σε εργασιακό επίπεδο, όμως καλά θα κάνεις να δείξεις ξεκάθαρα τα όριά σου και να εξακολουθήσεις να προσπαθείς σκληρά για ότι έχεις για ότι θέλεις να επιτύχεις στην καθημερινότητα και στη δουλειά.

Ο Άρης την ίδια μέρα περνάει στο ζώδιό σου και μαζί με τον Ερμή σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργώντας ένταση και νευρικότητα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς δεν θα διστάσεις να επαναστατήσεις και να το εκφράσεις σε ότι σε καταπιέζει, κάτι που μπορεί να γίνει με απότομο και επιθετικό τρόπο και αυτό να έχει αρνητικές προεκτάσεις. Μην συμβιβαστείς αλλά μην αφήσεις και τη νευρικότητα να κυριαρχήσει δημιουργώντας πρόβλημα σε σημαντικές για σένα σχέσεις.

Στις 03.07 η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να προσφέρεις τα μέγιστα σε πρόσωπα σημαντικά για σένα που μπορεί να θέλουν τη βοήθεια σου. Επιδιώκεις να βιώσεις μοναδικές στιγμές για δύο έρωτα και ρομαντισμού μακριά από την έντονη κοινωνικότητα, καθώς θέλεις να απολαύσεις το ταίρι σου και αυτά που μπορεί να δώσει η σχέση.

Στις 07.07 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου και μπαίνεις σε μία εσώτερη διαδικασία για το κατά πόσο έχεις ακολουθήσει το δρόμο που σε ικανοποιεί σαν προσωπικότητα, αν οι άλλοι αντιλαμβάνονται τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, αν έχεις στη ζωή σου τα πρόσωπα που μπορούν να ικανοποιήσουν αυτά που επιθυμείς. Προσπάθησε να αποφύγεις συζητήσεις για συμφωνίες ή συνεργασίες γιατί το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν όπως πραγματικά θα ήθελες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! H Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02.07 σηματοδοτεί για εσένα πιθανά νέους στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να θέσεις, καθώς δεν αποκλείεται να ιδέες σου να γίνουν αποδεκτές από φιλικά του πρόσωπα που μπορεί να επιδιώξουν να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Δεν αποκλείεται επίσης να πάρεις αποστάσεις από φιλικά πρόσωπα που πιθανά να προσπαθήσουν να σου επιβληθούν, όμως ήρθε η ώρα να οριοθετηθείς έναντι όλων, γι’ αυτό και πιθανό είναι να επικρατήσει ψυχρότητα με αυτούς που θεωρείς ότι δεν μπορούν να είναι δίπλα σου από δω και στο εξής.

Ο Άρης την ίδια μέρα περνάει στο Λέοντα και μαζί με τον Ερμή σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο που πιθανά να φέρει ξαφνικά γεγονότα σε σχέση με το παρελθόν στο προσκήνιο και αυτό να σε οδηγήσει στο να εκτονώσεις με απότομο και εριστικό τρόπο καταπιεσμένη οργή που μπορεί να έχεις μέσα σου δημιουργώντας πρόβλημα κυρίως στη δουλειά και στην καθημερινότητα.

Στις 03.07 η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και εκδηλώνεται έντονα η ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς με το φιλικό σου περιβάλλον, να βγεις μαζί τους, να περάσεις όμορφα. Πιθανό είναι να υπάρξει πρόσωπο μέσα από το περιβάλλον αυτό που θα εκδηλώσει τα συναισθήματά του για εσένα και θα σε αιφνιδιάσει, όμως είναι διάχυτη η διάθεσή σου για ανεξαρτησία και αυτό μπορεί να προβληματίσει.

Στις 07.07 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα εντείνοντας την εσωστρέφεια, καθώς οι αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται πιο έντονα από ποτέ στο μυαλό σου και αυτό μπορεί να σε βουλιάξει συναισθηματικά. Επιστροφές από το παρελθόν είναι πιθανές, προσπάθησε όμως να μην πάρεις άμεσα αποφάσεις και να θυμηθείς ποιοι είναι οι λόγοι που σε οδήγησαν στο να πάρεις τις αποστάσεις σου.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! H Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02.07 ανοίγει νέους δρόμους σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς πιθανά να έχεις ευκαιρίες στην ήδη υπάρχουσα επαγγελματική στέγη ή να υπάρξουν νέες προτάσεις που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη δική σου εξέλιξη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι πιθανόν να υπάρξουν εμπόδια ή πρόσωπα που θα θέλουν να επιβάλουν τη δική τους άποψη, καλό είναι λοιπόν να πάρεις αποστάσεις από όποιον προσπαθεί να σαι περιορίσει και να σου επιβληθεί.

Ο Άρης την ίδια μέρα περνάει στο Λέοντα και μαζί με τον Ερμή σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο που μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες έντασης και να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα σε βγάλουν από την πορεία σε στόχους και φιλοδοξίες και αυτό είναι αρκετό για να εκνευριστείς και πιθανόν να το εκτονώσεις σε φιλικά σου πρόσωπα δημιουργώντας προβλήματα.

Στις 03.07 η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και ήρθε η στιγμή που μπορείς να εκμεταλλευτείς για την προσωπική σου ανέλιξη σε επαγγελματικό επίπεδο και για την βελτίωση της δημόσιας εικόνας σου. Είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σου, όπως δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που μπορεί να είναι άκρως σημαντικές και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο.

Στις 07.07 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα δημιουργώντας έντονα επικοινωνιακό πρόβλημα σε σχέση με τους φίλους σου, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι σαφής σε ότι εκφράζεις για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Καθυστερήσεις και εμπόδια στην επίτευξη των στόχων σου είναι πολύ πιθανό, προσπάθησε να διαχειριστείς τον εκνευρισμό σου και να μην ξεσπάσεις δημιουργώντας επιπλέον ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! H Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02.07 πιθανά να σημάνει για σένα ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και σε σχέση με σπουδές, νομικά ζητήματα και επαφές με το εξωτερικό που μπορεί να σε απασχολούν αυτό τον καιρό. Πιθανό είναι να υπάρχουν εμπόδια ή προστριβές με πρόσωπα που θα θέλουν να σου δείξουν το δρόμο ή να επιβληθούν στις αποφάσεις σου, αυτό όμως θα οδηγήσει στο να αποστασιοποιηθείς και να αφήσεις πίσω οποίον θεωρείς ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί το πνεύμα με το οποίο κινείσαι.

Ο Άρης την ίδια μέρα περνάει στο Λέοντα και μαζί με τον Ερμή σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο αναστατώνοντας για τα καλά την επαγγελματική σου πορεία, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα και αιφνιδιαστικές καταστάσεις που να αλλάξουν σχέδια στην καριέρα και να δημιουργήσουν ένταση με ανώτερους ή πρόσωπα σημαντικά στον επαγγελματικό χώρο. Θυμήσου ότι οι συγκρούσεις δεν τους ευνοήσουν και μπορεί να δρομολογήσουν δυσάρεστες εξελίξεις για εσένα.

Στις 03.07 η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου και βοηθώντας έστω να δεις με αισιοδοξία τον έρωτα, το μέλλον, την πορεία στη ζωή σου από δω και στο εξής. Όλα τα βλέπεις σαν περιπέτεια, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα προσπαθήσεις να χαρείς την κάθε στιγμή.

Στις 07.07 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα δημιουργώντας ιδιαίτερα προβλήματα σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς πιθανό είναι να υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια σε επαγγελματικά σχέδια και δυσκολία στην επικοινωνία με ανώτερους ή πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις αυτή την περίοδο γιατί το πιθανότερο είναι να μην αποδώσουν το καλύτερο δυνατό για σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! H Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02.07 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δραστηριότητες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Γεγονός είναι ότι είσαι έτοιμος να κάνεις κινήσεις και ανοίγματα που είναι σημαντικά, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες που θα σε κάνουν ωριμότερο. Καλό είναι επίσης να υπάρξουν πρόσωπα που θέλουν να σε περιορίσουν και δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις με όποιον θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνεται τον τρόπο που κινείσαι σε αυτό το πλαίσιο.

Ο Άρης την ίδια μέρα περνάει στο Λέοντα και μαζί με τον Ερμή σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, καθώς η νευρικότητα και η οξυθυμία κυριαρχούν και μπορεί να γίνεις επιθετικός λόγω ξαφνικών γεγονότων ή αποκαλύψεων που μπορεί να προκύψουν. Κράτησε την ψυχραιμία σου και διατήρησε χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις να διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κατάσταση.

Στις 03.07 η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο κάνοντας εντονότερη από ποτέ την ανάγκη να ακούσεις τη διαίσθησή σου σε οικονομικά ζητήματα, καθώς είναι αυτή που σε καθοδηγεί με μοναδικό τρόπο. Η ζήλια και η καχυποψία λόγω ανασφαλειών είναι πιθανό να δυναμιτίσει το κλίμα στη σχέση, γι’ αυτό προσπάθησε να επικεντρωθείς στον έρωτα και στο πάθος και μην να μην αφήσεις τους φόβους να κυριαρχήσουν.

Στις 07.07 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα προκαλώντας εμπόδια και καθυστερήσεις σε πιθανά ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι πολύ καλά οργανωμένος και να έχει σκεφτεί και την τελευταία λεπτομέρεια. Παρεξηγήσεις και παρερμηνείες μπορεί να υπάρξουν στη σχέση με το ευρύτερο περιβάλλον άφησε τις σημαντικές συζητήσεις για αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! H Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02.07 στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που μπορεί να σηματοδοτήσουν ένα νέο κεφάλαιο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο ή να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου. Είναι βέβαιο όμως ότι δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις σε όποιον θεωρείς ότι δεν μπορεί να συμβαδίσει με αυτά που θέλεις είτε σε επίπεδο προσωπικής ζωής είτε σε επίπεδο συνεργασιών, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να απομακρυνθείς από πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτά που ζητάς.

Ο Άρης την ίδια μέρα περνάει στο Λέοντα και μαζί με τον Ερμή σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο πιθανά να δημιουργήσει ανατρεπτικό κλίμα σε οικονομικά ζητήματα που θα εκτοξεύσουν την ένταση και την καχυποψία. Προσπάθησε να μην αντιδράσει σπασμωδικά γιατί το πιθανότερο είναι να δημιουργήσεις πρόβλημα στην εξέλιξη των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Στις 03.07 η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο ανεβάζοντας κατακόρυφα την κοινωνικότητα, την ανάγκη για φλερτ και ερωτική ερωτικό παιχνίδι, την διάθεση για να προσέχεις τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν, καθώς ο τρόπος που χειρίζεσαι τον έρωτα σε καθιστά μαγνήτη για πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου.

Στις 07.07 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα μπορεί να σε βάλει σε μία εσώτερη διαδικασία για το κατά πόσο ο ερωτικός σου σύντροφος σε καλύπτει τις ανάγκες και στις απαιτήσεις που έχεις και αυτό δημιουργεί έντονη εσωστρέφεια, ανασφάλεια και καχυποψία που μπορεί να εκδηλωθεί με άμεσο τρόπο και να δημιουργήσει προβλήματα παρερμηνείες και αντιπαραθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! H Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02.07 σηματοδοτεί ένα νέο δρόμο που μπορεί να υπάρξει στην καθημερινότητα και στην εργασία, καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν προτάσεις για μία νέα δουλειά που ανοίγει νέους ορίζοντες για εσένα ή να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σου αναγνωρίζοντας την προσφορά που έχεις. Πιθανό είναι το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρξει και να γίνει προσπάθεια να περιοριστεί η δράση σου, όμως αυτό θα σε οδηγήσει στο να απομακρυνθείς από πρόσωπα που μέχρι τώρα πιθανά να θεωρούσε ότι ήταν δίπλα σου.

Ο Άρης την ίδια μέρα περνάει στο Λέοντα και μαζί με τον Ερμή σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και φέρνει τα πάνω κάτω στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα και αποκαλύψεις που να εκτοξεύσουν την ένταση στα ύψη και να σας οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις τόσο με το ταίρι όσο και με συνεργάτες. Χαμήλωσε τους τόνους και προσπάθησε να διαχειριστείς όσο το δυνατόν πιο ήρεμα την κάθε κατάσταση.

Στις 03.07 η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και σε ικανοποιεί πλήρως να προσφέρεις και να είσαι τελειομανής στη δουλειά, γι’ αυτό και εργάζεται σκληρά στο να καλύψεις όλες τις υποχρεώσεις και τις εταιρείες που έχει επωμισθείς και προσπαθείς να ισορροπήσεις τις σχέσεις με το συναδελφικό σου περιβάλλον που μπορεί να έχουν πληγεί τον τελευταίο καιρό.

Στις 07.07 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα εντείνοντας την εσωστρέφεια και την σκέψη σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και κατά πόσο ο σύντροφος ή πιθανή νέα γνωριμία που υπάρχει καλύπτει τις ανάγκες σου. Πιθανές είναι οι επιστροφές από το παρελθόν που θα σε βάλουν σε σκέψη, όμως καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως τα περιμένεις.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! H Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02.07 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τον έρωτα, τα παιδιά, τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές του δραστηριότητες και πιθανά να ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, καθώς δεν αποκλείεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις που να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να σηματοδοτήσουν ένα κομβικό κεφάλαιο σημείο της ζωής σου, για εσένα όμως είναι βέβαιο ότι όποιος προσπαθήσει να σε περιορίσει δεν θα το καταφέρει, αντίθετα θα πάρεις τις αποστάσεις σου δείχνοντας ξεκάθαρα μέχρι που είναι τα όριά σου.

Ο Άρης την ίδια μέρα περνάει στο Λέοντα και μαζί με τον Ερμή σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει την ένταση στην καθημερινότητα και στη δουλειά, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που να ανατρέψει την πορεία της εργασίας σου και να προκαλέσουν ένταση και συγκρούσεις σε συναδελφικό επίπεδο ή με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στην καθημερινότητα. Ρίξε τους τόνους και προσπάθησε με ψυχραιμία να διαχειριστείς ότι προκύψει.

Στις 03.07 η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο απογειώνοντας το κέφι και τη διάθεση για ερωτικό παιχνίδι, καθώς λάμπεις και αυτό γίνεται εμφανές στο περιβάλλον σου και σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Επιδιώκεις να είσαι το επίκεντρο και αυτό μπορεί να φέρει πολλά πρόσωπα που να δείξουν το ενδιαφέρον τους, αυτό όμως που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι δεν πρέπει να εγκλωβιστείς στις δικές σου ανάγκες και θέλω αδιαφορώντας για τους συντρόφους ή πιθανής νέας γνωριμίας που μπορεί να υπάρξει.

Στις 07.07 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα πιθανά να δημιουργήσει δυσκολίες στην ασυνεννοησία και στην εξέλιξη υποθέσεων που σε απασχολούν σε καθημερινό και εργασιακό επίπεδο. Προσπάθησε μόνο να μην επιδιώξεις σημαντικές συζητήσεις αυτή την εποχή γιατί δεν θα εξελιχθούν όπως προσδοκάς.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια από 1-7.72019; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, αρης, νέα, καιρος, αγχώνεσαι, φως, σημαίνει, φλερτ, προσφορες, δραση, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, εκλειψη ηλιου, έκλειψη σελήνης, αξια, Καλή Χρονιά, επιθυμιες, διακοσμηση, αφροδιτη, δουλεια, εγωισμος, εργασια, ζηλια, καριερα, ομορφα μυστικα, οριζοντες, παιχνιδια, περιοδος, πλαισιο, φλερτ, φως, ψυχολογια, ωρα, αγχώνεσαι, αισιοδοξια, αναμνησεις, απλα, απωθημενα, ατομο, αυτοπεποιθηση, βοηθεια, βραδια, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γινεται, γνωριμια, γοητεια, δειτε, δικη, δωσει, δρομος, ευκαιρια, υπαρχει, εκλειψη, εκφρασεις, εβδομαδα, εμφάνιση, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, εποχη, ερμης, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδια, ηρθε η στιγμη, θυμασαι, θυμησου, ηρεμα, καχυποψια, κεφαλαιο, κλιμα, μακρια, μπορεις, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, ξεκινημα, οικογενεια, ορια, παιδια, παθος, περιβαλλον, προβληματα, ρολο, σαφης, σχεδια, ταξιδια, τετραγωνο, χατζηβασιλειου, ψυχραιμια, ομορφα, ασφαλεια, δωσεις, για σενα, ιδιαιτερα, μπροστα, νιωθεις, οργη, παιχνιδι, πληγες, σημαίνει, θεσεις
Τυχαία Θέματα