Τα 3 ωραιότερα nail art trends σύμφωνα με τη μανικιουρίστ της Beyonce!

Η Beyonce αγαπά τα μακριά εντυπωσιακά νύχια και έχει βρει την καταλληλότερη και μία από τις διασημότερες μανικιουρίστ στο Holywood. Πρόκειται για τη Miho Okawara η οποία επιμελείται επίσης το μανικιούρ των Lady Gaga και Ciara. Είναι μία από τις πιο ταλαντούχες nail artists και εκείνη που καταφέρνει να δημιουργεί μικρά αριστουργήματα στα νύχια των διάσημων πελατισσών της.

Η βάση της είναι στο Los Angeles

και ο λογαριασμός της στο Instagram θεωρείται η βίβλος για τις μανικιουρίστ αυτού του κόσμου. Άλλωστε όλα τα nail looks της είναι απίθανα και περίτεχνα. Εντυπωσιακά και στολισμένα.

Ακολουθεί μεν τις τάσεις αλλά δημιουργεί και δικές της, ξεχωριστές και glam. Η Okawara λοιπόν αποκαλύπτει τα 3 μεγαλύτερα summer nail trends ώστε να αποκτήσετε το look των αγαπημένων σας celebrities.

Φυσικά θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού στη μανικιουρίστ μιας και τα συγκεκριμένα nail art δεν μπορείτε να τα πετύχετε μόνες σας. Θα χρειαστεί το έμπειρο χέρι της ειδικής.

Δείτε τα και αποφασίστε ποιο θα είναι το επόμενο τέλειο σχέδιο στα νύχια σας.

Neon Cow Print: Το χαριτωμένο σχέδιο αλλά όχι σε άσπρο μαύρο. Αντιθέτως αποκτά έντονα χρώματα και μάλιστα neon. H nail artist μάλιστα το προτείνει σε γυναίκες με κοντά νύχια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MiHO NAiLS [Miho Okawara] (@mihonails) στις 9 Ιούν, 2019 στις 4:18 μμ PDT

3D Nails: Είναι εντυπωσιακό και λιγάκι ογκώδες όπως καταλαβαίνετε. Μοιάζει με έργο τέχνης και δημιουργείται με gel. Aυτό σημαίνει ότι η διαδικασία θα πάρει αρκετό χρόνο και θα πρέπει να γίνει από nail artist που γνωρίζει την τεχνική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MiHO NAiLS [Miho Okawara] (@mihonails) στις 25 Μάρ, 2019 στις 3:09 μμ PDT

Κρύσταλλα και στολίδια: Η Okawara απλώνει χρωματιστά stickers στα νύχια και στη συνέχεια εφαρμόζει από πάνω μία στρώση gel ώστε να σταθεροποιηθεί. Στη συνέχεια στολίζει μερικά από τα νύχια με χρωματιστά κρύσταλλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MiHO NAiLS [Miho Okawara] (@mihonails) στις 11 Δεκ, 2017 στις 1:35 μμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Η αδιάβροχη πούδρα είναι το αγαπημένο προϊόν της σεζόν!

H Naomi Watts με το τελευταίο της look δίνει μαθήματα hairstyle!

Keywords
Τυχαία Θέματα