Βασίλισσα Ελισάβετ: Η συνήθεια στο μακιγιάζ που άλλαζε μόνο μια φορά το χρόνο!

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έφυγε χτες από τη ζωή, ήταν ίσως ένα από τα ελάχιστα αναγνωρίσιμα πρόσωπα σ’ αυτό τον πλανήτη και σήμα -κατατεθέν φυσικά της Μεγάλης Βρετανίας.

Η εικόνα της υπάρχει σε t-shirts, κούπες, μαντήλια ενώ σίγουρα θα έχετε δει τις κούκλες που χαιρετούν όπως εκείνη. Επίσης ήταν fashion και beauty icon πολύ πριν ανακαλύψουμε τους όρους.

Με τα πολύχρωμα deux pieces και τα

ασορτί καπέλα της αλλά και την εμμονή της σε συγκεκριμένο κραγιόν και βερνίκι νυχιών τα τελευταία, πολλά χρόνια.

Το μόνο κακό ήταν πως δεν δεχόταν την εξέλιξη και ήθελε οι νύφες καθώς και οι σύζυγοι των εγγονών της να ακολουθούν πιστά το πρωτόκολλο.

Και με την Kate Middleton μια χαρά τα έχει καταφέρει, σε αντίθεση με την Meghan.

Τα μαλλιά της είχαν πάντα το ίδιο μήκος και το κόκκινο κραγιόν στα χείλη της αποτελούσε επίσης σταθερή αξία.

Τελευταία μάλιστα αποκαλύφθηκε πως η Queen Elizabeth βαφόταν μόνη της εκτός από μία μέρα το χρόνο. Μία και μοναδική. Πρόκειται για τα Χριστούγεννα. Ήταν η μέρα που ευχόταν, μέσω της τηλεόρασης, χρόνια πολλά στο λαό της.

Τότε και μόνο τότε αφηνόταν στα χέρια της make up artist, Marylin Widdess η οποία φρόντιζε με προσοχή το μακιγιάζ της βασίλισσας.

Και θα μας πείτε τώρα πως έγινε γνωστή μια τέτοιοι είδους λεπτομέρεια. Την αποκάλυψε στο βιβλίο που έγραψε η Angela Kelly η οποία έραβε τα απίθανα συνολάκια της Ελισάβετ για περισσότερα από 25 χρόνια.

Το βιβλίο της ονομάζεται “The Other Side of the Coin: The Queen, The Dresser and The Wardrobe” και η Kelly μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το μικρό μυστικό της Ελισάβετ.

Ναι, η βασίλισσα βαφόταν μόνη της. Και έχουμε να πούμε πως τα κατάφερνε τέλεια. Ήταν πάνω απ’ όλα γυναίκα όμως υπήρχε κι εκείνη η ειδική περίσταση που ήθελε να νιώσει σιγουριά. Και κάπου εκεί ερχόταν το επαγγελματικό χέρι να δώσει τη λύση

Φωτογραφίες: Unsplash

Μια ματιά ακόμα:

Πινέλα μακιγιάζ: Ο σωστός τρόπος καθαρισμού

Περιποιηθείτε τα πόδια σας με ένα scrub που θα φτιάξετε στο σπίτι με υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας!

Θέλετε το μαύρισμά σας να παραμείνει στη θέση του; Ακολουθήσετε τρία πολύ απλά βήματα!

Keywords
Τυχαία Θέματα