Συγκλονίζει η Αντιγόνη Ανδρεάκη: «Έχω καρκίνο στον μαστό. Η μόνη ευχή μου είναι να δω το παιδί μου να μεγαλώνει»

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προέβη η Αντιγόνη Ανδρεάκη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», καθώς αναφέρθηκε στη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού. Η παρουσιάστρια της Κρήτης μίλησε για τη στιγμή της διάγνωσης, τα πρώτα λεπτά μετά το χειρουργείο ενώ αποκάλυψε ότι η μοναδική ευχή που κάνει είναι να μπορέσει να δει το παιδί της να μεγαλώνει.

«Με έναν καθαρό έλεγχο τον προηγούμενο Μάρτιο και σε μία ετήσια επίσκεψη στον γυναικολόγο μου για το απαραίτητο τσεκ απ, βρήκαμε κάτι που ανησύχησε ιδιαίτερα τον γιατρό

μου. Με το που εντοπίστηκε αυτό, ξεκινήσαμε τις απαραίτητες εξετάσεις. Σε περίπου 15 ημέρες είχαμε και τα αποτελέσματα της βιοψίας, που μας επιβεβαίωναν ότι πρόκειται για κακοήθεια, για καρκίνο στον μαστό», είπε αρχικά η Αντιγόνη Ανδρεάκη.

Αναφερόμενη στις σκέψεις και στα συναισθήματα που είχε, όταν της ανακοίνωσαν τη διάγνωση, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Το κυριότερο συναίσθημα είναι ο φόβος, που είναι, που αλλού μπορεί να είναι, σε τι στάδιο είναι και ειδικά σε έναν άνθρωπο που έχει χάσει ήδη κάποιον από καρκίνο στην οικογένειά του, όπως σε εμένα, αφού έχασα τον πατέρα μου σε ηλικία 49 ετών, σκέφτεσαι ότι δεν θέλεις να σου συμβεί το ίδιο. Το αμέσως επόμενο είναι τι θα γίνει με το παιδί μου και τι θα κάνουμε τώρα. Αν κάτι θυμάμαι από το χειρουργείο είναι το ξύπνημα, γιατί ξύπνησα ακούγοντας τον γιατρό και τους δικούς μου να τραγουδάνε το τραγούδι γενεθλίων».

Τέλος, η Αντιγόνη Ανδρεάκη μίλησε για την απόφαση να ξυρίσει τα μαλλιά της ενώ αποκάλυψε και τη μοναδική ευχή της: «Αποφάσισα να τελειώνω από τη διαδικασία του να βλέπω τα μαλλιά μου να πέφτουν στο μαξιλάρι ή το ντουζ και ξύρισα τα μαλλιά μου. Μπαίνοντας σπίτι η κόρη μου έτρεξε πάνω μου και μου είπε “τι όμορφη που είσαι”. Το πιο βασικό απ’ όλα είναι ότι θέλω να δω την κόρη μου να μεγαλώνει».

Διαβάστε ακόμα:

 Πέθανε γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια

 Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο Έλληνας σεφ του παλατιού αποκαλύπτει για τον θάνατό της – «Μας ειδοποίησαν πολύ νωρίτερα»

 Άννα Μπεζάν: Φωτογραφίζεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και εντυπωσιάζει

Keywords
Τυχαία Θέματα