Ιωάννα Τούνη: Οι φήμες χωρισμού από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και η αποκάλυψη για το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» ήταν το πρωί της Παρασκευής (9/9) η Ιωάννα Τούνη.

Η γνωστή influencer μίλησε -μεταξύ άλλων- για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς στα social media, τις φήμες χωρισμού από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ενώ προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για το όνομα που δώσουν στο μωράκι που περιμένουν.

Για τις φήμες χωρισμού από τον σύντροφό της και τα αρνητικά σχόλια στα social media, δήλωσε: «Υπάρχουν φορές

που έχω νιώσει αδικημένη, γιατί είμαι ένας άνθρωπος πολύ έντονος. Γενικά τα social, η τηλεόραση και η έκθεση θέλουν να είσαι τόσο όσο, θέλει καθωσπρεπισμό, να κρύβεις λόγια. Μιλάω με τον κόσμο μου σαν να είναι πέντε άτομα, θα μιλήσω χύμα για όσα με στεναχώρησαν ή με νευρίασαν.

Μου φαίνεται αστείο και νομίζω ότι είναι περιττό για μια κοπέλα που είναι σε σχέση καιρό με ένα αγόρι και το δείχνουν στα social, να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της και να πουν ποιος είναι ο πατέρας. Έπρεπε να κάνω μεγάλο tag Δημήτρης Αλεξάνδρου; Ο κόσμος πολλές φορές ψάχνει να βρει πράγματα γιατί πολλές φορές δεν ξέρω του φταίει η καθημερινότητά του; Ενδεχομένως κάτι από τη μίζερη ζωή του και θέλει να ξεσπάσει; Οι έξυπνοι του πληκτρολογίου είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει. Πολύ σπάνια θα κάνω μπλοκ, βαριέμαι, αν το έκανα δεν θα έκανα τίποτα άλλο. Οι haters ανεβάζουν την απήχηση του λογαριασμού μου. Και τα αρνητικά σχόλια βοηθάνε».

Όσο για το όνομα που δώσουν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο μωρό που περιμένουν, η ίδια είπε: «Επειδή είχα δηλώσει στον Δημήτρη ότι θα είναι κορίτσι και θα το βγάλουμε Τάνια, τώρα που είναι αγόρι μου δήλωσε πως θα το βγάλει όπως θέλει αυτός. Η αλήθεια είναι πως με τους μπαμπάδες μας δεν είχαμε ιδιαίτερη αγάπη, ούτε εγώ ούτε ο Δημήτρης.

Έτσι, εφόσον δεν ήταν παρόντες οι μπαμπάδες μας στη ζωή μας, νομίζω είναι περιττό να πάρουν για τους τύπους το όνομά τους. Εγώ και ο Δημήτρης νιώθουμε το ίδιο, οπότε θα πάρει ένα random όνομα. Θα μου άρεσε και κάτι αρχαιοελληνικό. Θα δούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη στον αέρα του Alpha.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο Έλληνας σεφ του παλατιού αποκαλύπτει για τον θάνατό της – «Μας ειδοποίησαν πολύ νωρίτερα»

Άννα Μπεζάν: Φωτογραφίζεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και εντυπωσιάζει

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η μία και μοναδική φορά που επισκέφτηκε την Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα