Βασίλης Τριανταφύλλου για «Παγιδευμένους»: «Έχω φάει πολύ ξύλο» – Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου, ο αγαπημένος ηθοποιός από τους «Παγιδευμένους», βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2night show» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ίδιος μίλησε για τη χαρά που ένιωσε όταν του ανακοίνωσαν ότι πήρε τον ρόλο στη σειρά αλλά και για την προσωπική ζωή του, μιας και βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον γάμο.

Σχετικά με τον ρόλο του στους «Παγιδευμένους», ο Βασίλης Τριανταφύλλου είπε: «Ένιωσα μεγάλη χαρά, όταν μου ανακοίνωσαν ότι θα είμαι στους “Παγιδευμένους”.Ήταν ένας ρόλος που τον ήθελα από την

αρχή που μου τον έδωσαν, είδα την εξέλιξή του και σκέφτηκα τι μπορώ εγώ να δουλέψω υποκριτικά, είπα “ναι, αυτό οφείλεις να το κάνεις”.

Ενθουσιάστηκα πάρα πολύ! Η χαρά τεράστια και η ευθύνη τεράστια γιατί είναι ένας δύσκολος ρόλος. Υπάρχει πολύς κόσμος που το βλέπει μέσω διαδικτύου. Είναι ωραία δουλειά. Ακόμα είμαστε στην αρχή. Έχω φάει πολύ ξύλο…».

Όσον αφορά στην προσωπική ζωή του, ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε: «Με τη σύντροφό μου γνωριζόμαστε δέκα χρόνια. Είμαστε συζούμε και είμαστε σε καλό δρόμο για γάμο, είναι κάτι που το θέλουμε. Στην αρχή ήμασταν φίλοι και νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο αυτό, δηλαδή η σχέση να περνάει και από αυτό το στάδιο. Υπάρχει μία άλλη ειλικρίνεια και αμεσότητα. Μου αρέσει η ιδέα να κάνω τη δική μου οικογένεια».

Διαβάστε ακόμα:

 Πόπη Μαλλιωτάκη: Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη στρέφεται νομικά εναντίον της

 Αιμιλία Υψηλάντη: Το πρώτο μήνυμα για τον αιφνίδιο θάνατο της κόρης της

 Ελεονώρα Μελέτη: Έστειλε μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και αυτός είναι ο λόγος

Keywords
Τυχαία Θέματα