Ελεονώρα Μελέτη: Έστειλε μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και αυτός είναι ο λόγος

Μία αποκάλυψη έκανε η Ελεονώρα Μελέτη κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής του «Mega Καλημέρα». Η γνωστό παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές πως έστειλε μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν έγινε γνωστή η τραγική υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Η Ελεονώρα Μελέτη

ήταν ταραγμένη και συναισθηματικά φορτισμένη, συνεπώς ζήτησε από τον πρωθυπουργό να λάβει δράση προκειμένου να νιώθουν τα παιδιά αυτής της χώρας ασφαλή. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια είπε στον αέρα της εκπομπής της:

«Μετά τη συνεργασία που είχαμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την καμπάνια του 15900 για τις κακοποιημένες γυναίκες, πήρα την πρωτοβουλία, όταν έγινε γνωστή η υπόθεση της 12χρονης, και του έστειλα μήνυμα στο Instagram. Ήμουν πολύ ταραγμένη.

Δεν περίμενα ποτέ ούτε ότι θα το διαβάσει, ούτε ότι θα το δει. Του έγραψε ότι πρέπει κάτι να κάνουν ώστε τα παιδιά αυτής της χώρας να νιώθουν ασφαλή. Κι όχι μόνο το είδε αλλά απάντησε κιόλας. Αυτό είναι ένα καλό στοιχείο ενός ανθρώπου που έχει τα αυτιά του ανοιχτά στους πολίτες».

Διαβάστε ακόμα:

 Αιμιλιάνο Μάρκου – Μαριαγάπη Ξυπολιά: Χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης

 Δώρα Χρυσικού: Κατέθεσε μήνυση εναντίον του Γιώργου Κιμούλη και άλλων συναδέλφων της -«Οφείλω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου»

 Βασίλης Γκουρούσης: «Έχω βρει έναν άνθρωπο που μου έχει σταθεί πραγματικά»

Keywords
Τυχαία Θέματα