Βασίλης Καλλίδης: Γλυκόξινο χοιρινό με noodles!

Ο Βασίλης Καλλίδης ετοίμασε σήμερα μια ακόμα φανταστική συνταγή στο Πρω1νό που σίγουρα θα σας ξετρελάνει με την υπέροχη γεύση της! Αναφερόμαστε στη Σαρδέλα λεμονάτη φούρνου με λαχανικά. Δείτε πως θα την φτιάξετε.

Ο Βασίλης Καλλίδης ετοίμασε σήμερα μια ακόμα φανταστική συνταγή στο Πρω1νό που σίγουρα θα σας ξετρελάνει με την υπέροχη γεύση της! Αναφερόμαστε στο Γλυκόξινο χοιρινό με noodles. Δείτε

πως θα την φτιάξετε.

Υλικά:

για τα noodles:

1 πακέτο noodles Knorr

6 κ.σ. σησαμέλαιο

50 γρ. τζίντζερ

1/2 φλ. γλυκόξινη σάλτσα Knorr

6 κ.σ. σόγια σος

1/3 φλ. καβουρδισμένο σουσάμι
για το χοιρινό:

800 γρ. χοιρινές μπριζόλες λαιμού

2 κρεμμύδια σε φετάκια

4 κ.σ. κορν φλάουρ

1 αυγό

3 πιπεριές σε κυβάκια

2 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια

½ ματσάκι κόλιανδρος

50 γρ. τζίντζερ σε κυβάκια

1 φλ. γλυκόξινη σάλτσα Knorr

6 κ.σ. σόγια σως

λίγο αλάτι

σπορέλαιο για το τηγάνι

Εκτέλεση:

Κόβουμε το χοιρινό σε λεπτές λωρίδες. Αλατοπιπερώνουμε και προςθέτουμε το αυγό και το κορν φλάουρ. Τηγανίζουμε το χοιρινό σε μπόλικο καυτό σπορέλαιο για 8-9 περίπου λεπτά.

Σοτάρουμε σε ένα φαρδύ τηγάνι τα κρεμμύδια σε φετάκια και τις πιπεριές σε κυβάκια μαζί με το σησαμέλαιο για 3-4 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο σε φετάκια, και το τζίντζερ ψιλοκομμένο.

Ανακατεύουμε συνεχώς για 3-4 λεπτά και βάζουμε το χοιρινό μέσα στο τηγάνι με τα λαχανικά. Τελευταία στιγμή προσθέτουμε τη γλυκόξινη σάλτσα και τον κόλιανδρο χοντροκομμένο.

Βράζουμε τα noodles σύμφωνα με τος οδηγίες του πακέτου. Τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με τη γλυκόξινη σάλτσα, τη σόγια σως, το τζίντζερ, το σησαμέλαιο και το σουσάμι. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με το χοιρινό.

Μια ματιά ακόμα: Βασίλης Καλλίδης: Σαρδέλα λεμονάτη φούρνου με λαχανικά!

Keywords
Αναζητήσεις
γλυκοξινο χοιρινο με νουντλς καλλιδης, γλυκοξινο χοιρινο καλλιδης
Τυχαία Θέματα