Κουμπιά: η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά!

Τον τελευταίο καιρό είναι εμφανές πως οι πέρλες είναι εκείνες που καθορίζουν το στυλ σε πολλά ρούχα ακόμα και παπούτσια και αξεσουάρ, όμως μία εναλλακτική, αν τυχόν δεν σας αρέσουν οι πέρλες ή θέλετε να φορέσετε κάτι διαφορετικό είναι ρούχα και αξεσουάρ που τα κουμπιά ουσιαστικά παίζουν το μεγαλύτερο ρόλο.

Είτε είναι χρυσά είτε όχι, μεγάλα ή μικρά, τα κουμπιά πάντα είχαν τη δύναμη να αλλάξουν το στυλ ενός ρούχου. Αρκεί να σκεφτείτε

το εξής απλό: θέλετε να αλλάξετε την όψη ενός παλτό; Αλλάξτε του κουμπιά! Έχετε βαρεθεί ένα παλιό σας πουκάμισο; Αγοράζετε νέα κουμπιά και δείχνει σαν καινούργιο. Έτσι πανωφόρια με μεγάλα κουμπιά, φούστες και μπλούζες έρχονται να δώσουν στυλ στην καθημερινότητα μας και να την κάνουν να δείχνει πιο κομψή.

Μικρό μυστικό: όταν φοράμε ρούχα με κουμπιά έντονα τότε τα κοσμήματα ή τα υπόλοιπα αξεσουάρ πρέπει να είναι πιο ήσυχα. Επίσης, δεν βάζουμε δυο ρούχα με κουμπιά έντονα, το αποτέλεσμα θα είναι κουραστικό.

Τολμήστε να κάνετε τη διαφορά. Σπανίως ένα ρούχο με μεγάλα εντυπωσιακά κουμπιά δεν είναι κομψό! Σίγουρα ότι και να επιλέξετε θα σας δικαιώσει απόλυτα για την επιλογή σας και παράλληλα θα σας απαλλάξει από το άγχος του να ντυθείτε όμορφα, διαφορετικά και με στυλ!

Γυναικείο αθλητικό παντελόνι με ρίγα και κουμπιά στο πλάι (32,00 €) [Περισσότερα]Παλτό τουίντ με μεταλλικά κουμπιά (69,00 €) [Περισσότερα]Φούστα με χρυσαφί κουμπιά (25,00 €) [Περισσότερα]Παντελόνι σε στυλ πυτζάμας με λωρίδες στο πλάι (49,00 €) [Περισσότερα]Καθημερινό παντελόνι με κουμπιά (80,00 €) [Περισσότερα]Σακάκι παλτό σε Αγγλικό στυλ με χρυσά κουμπιά (80,00 €) [Περισσότερα]Ασύμμετρη φούστα με κουμπιά (39,00 €) [Περισσότερα]Τοπ με λεπτομέρεια με κουμπιά (19,00 €) [Περισσότερα]Φόρεμα καρό με κουμπί (25,00 €) [Περισσότερα]Καρό φούστα τύπου παρεό (39,00 €) [Περισσότερα]Ασύμμετρη φούστα με κουμπιά στα πλάγια (39,00 €) [Περισσότερα]Κοτλέ μίνι φούστα (19,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα