5 δυνατές τάσεις που ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις αυτό το φθινόπωρο

Οι 5 τάσεις που θα δεις παρακάτω, είναι 5 από τις top αυτής της σεζόν. κάποιες επέστρεψαν από τα παλιά και κάποιες αποτελούν νέες προσθήκες. Τι φοράνε λοιπόν οι top fashionistas αυτή τη στιγμή;

#Logomania is back
Πέρυσι τα logos είχαν εκλείψει από τις γκαρνταρόμπες μας αλλά φέτος επιστρέφουν και πάλι δυναμικά και πολύ χαιρόμαστε που το ακούμε. Όσο πιο ψαγμένα είναι ή όσο πιο μίνιμαλ τότο πιο in fashion θα είσαι.

#Επιστροφή

στο σχολείο
Mπορεί στο άκουσμα της φράσης «επιστροφή στο σχολείο» να βγάζεις σπυράκια, αλλά όσον αφορά τη μόδα τα νέα που εμπλέκονται με αυτή τη φράση θα σου αρέσουν. Οτιδήποτε σου θυμίζει γυμνάσιο, λύκειο και πανεπιστήμιο είναι back in fashion.

#Οι σχεδιαστές ενώνουν τις δυνάμεις τους με καλλιτέχνες και η μόδα αποκτά πιο καλλιτεχνικό χαρακτήρα
Ο οίκος Calvin Klein εμπνέυστηκε για την κολεξιόν του από έργα τέχνης του Andy Warhol Foundation for the Visual Arts. Φυσικά, δεν ήταν ο μόνος. Τα ρούχα πλέον δεν είναι απλά ρούχα αλλά αποτελούν κομμάτι του εαυτού μας, της προσωπικότητάς μας και τείνουν, για πολλούς σχεδιαστές, να γίνουν έργα τέχνης.

#Το γκρι καρό γίνεται huge trend
Ο οίκος Balenciaga ήταν αυτός που επανέφερε πέρυσι το γκρι καρό της φωτογραφίας παρακάτω, και φέτος αμέτρητοι σχεδιαστές το ενέταξαν στις κολεξιόν τους. Έτσι αν εσύ αυτή τη στιγμή έχεις ένα τέτοιο κομμάτι στην ντουλάπα σου, θυμήσου να ευχαριστήσεις τον Balenciaga.

#To απόλυτο φόρεμα της σεζόν
Πολλοί το μισούν αλλά όλοι το φοράνε. Αυτό το φόρεμα, το φαρδύ, με τα μακριά μανίκια, που είναι κλειστό στον λαιμό, είναι βαμβακερό και κυκλοφορεί σε άπειρα σχέδια αποτελεί τεράστια τάση και φορέθηκε από άπειρες fashionistas κατά τη διάρκεια των εβδομάδων μόδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα