Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Η μητέρα μου κινδύνευσε από κορονοϊό, ήταν διασωληνωμένη για 17 μέρες»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου στην εκπομπή «Γεια σου». Ο επιτυχημένος ηθοποιός μίλησε για όλα στην παρουσιάστρια και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε μέσα στον κορονοϊό, όταν και η μητέρα του και η αδερφή του κόλλησαν κορονοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτούν.

Ο Βασίλης Χαραλαμπούλος αποκάλυψε πως η μητέρα του έμεινε για περίπου 17 ημέρες διασωληνωμένη και εκείνος δεν μπορούσε να βρίσκεται στο πλευρό της, καθώς δεν επιτρεπόταν εξαιτίας των μέτρων: «Μέσα στον κορονοϊό η μητέρα μου κινδύνευσε. Ήταν διασωληνωμένη

για 16, 17 ημέρες και δεν μπορούσαμε να την επισκεφτούμε. Έχω λίγο ταραχτεί με αυτό γιατί με γυρίζει σε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο. Όλο αυτό με τον κορονοϊό δεν είναι κάτι το οποίο πέρασε και συνεχίζουμε τη ζωή μας.

Συνεχίζεις τραυματισμένος, με την έννοια ότι έχουν χαθεί άνθρωποι είτε από το οικογενειακό περιβάλλον είτε από το φιλικό περιβάλλον. Όλος ο πλανήτης πέρασε δύσκολα».

Ο γνωστός ηθοποιός συνέχισε αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετώπισε εκείνη την περίοδο: «Μία συγκεκριμένη ώρα της ημέρας με ενημέρωναν οι γιατροί. Ό,τι και να τους δώσει το κράτος είναι λίγο. Όταν μπήκε η μητέρα μου στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε στο Σισμανόγλειο, το ασθενοφόρο πήρε την αδελφή μου και την πήγε στο Ιπποκράτειο.

Νόσησαν παράλληλα και ήταν πολύ ζόρικο. Η ιστορία με τον κορονοϊό δεν μπορεί παρά να μας δώσει μαθήματα σε όλους και δεν μπορούμε να τα προσπεράσουμε».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρίζα Ρίζου: «Στο X-Factor βρέθηκα σε άβολες καταστάσεις»

 Νένα Μεντή για Μίνα Αδαμάκη: «Ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος, λυπάμαι που δεν κάναμε παρέα»

 Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης του, Joanne

Keywords
Τυχαία Θέματα