Άννα Κουτσαφτίκη: «Γνωρίζουμε ότι είναι η τελευταία χρονιά της “Μουρμούρας”»

Η Άννα Κουτσαφτίκη, η τηλεοπτική Ξένια της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δύο στη 1» και αποκάλυψε πως η τρέχουσα σεζόν είναι η τελευταία για την επιτυχημένη σειρά του Alpha, που έχει κερδίσει ξεχωριστή θέση στην καρδιά των τηλεθεατών εδώ και δέκα χρόνια.

«Είναι η μακροβιότερη κωμική σειρά. Δεν ξέρω αν έχουμε φάει και τον Φώσκολο… Γνωρίζουμε ότι είναι η τελευταία χρονιά της σειράς, είναι η δέκατη,

είναι λίγο επετειακή, αλλά πάντα αφήνουμε και ένα παράθυρο ανοιχτό, γιατί πάμε καλά. Ο κόσμος συνεχίζει και το αγκαλιάζει το σήριαλ, οπότε δεν ξέρω», εξομολογήθηκε αρχικά η Άννα Κουτσαφτίκη.

Απαντώντας στην ερώτηση για τη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της στη «Μουρμούρα», η Άννα Κουτσαφτίκη είπε: «Είμαστε και οι δύο μόνο άνθρωποι του θεάτρου και ξαφνικά τα τελευταία έξι χρόνια κάνουμε τηλεόραση. Είμαστε καινούριοι σε αυτό το άθλημα και έχουμε πολύ μεγάλη χαρά. Και ο Σπύρος και εγώ δεν έχουμε καμία σχέση με τους ρόλους που υποδυόμαστε, αλλά καμία. Ας πούμε εγώ δεν είμαι καθόλου της οργάνωσης, δεν είμαι καθόλου πρακτική».

Διαβάστε ακόμα:

 Ανδρέας Λάμπρου: «Πέρασα καρκίνο, κατάθλιψη και κρίσεις πανικού»

 Ναταλία Γερμανού: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στη Μίνα Αδαμάκη

 ΣΚΑΪ: Δέχτηκε τηλεφώνημα για βόμβα, μετά τη φάρσα στο OPEN

Keywords
Τυχαία Θέματα