Μαρίζα Ρίζου: «Στο X-Factor βρέθηκα σε άβολες καταστάσεις»

Η Μαρίζα Ρίζου κάθισε στον καναπέ του «Breakfast@star» και παραχώρησε μια εφ’ όλη της ύλης συνέντευξη στη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του «X-Factor» αλλά και στην εμπειρία της από τη συνεργασία με τους υπόλοιπους κριτές.

«Στο X-Factor ήμουν γνωμοδότης, έλεγα απλώς τη γνώμη μου. Η λέξη κριτής έχει κάτι αποδοκιμαστικό, το

οποίο δεν θα ήθελα να έχω ποτέ. Σε αυτές τις καρέκλες που καθόμασταν ακόμα και η Ella Fitzgerald να καθόταν και o Freddie Mercury και ο Frank Sinatra, δεν πιστεύω ότι κανένας μπορεί να πει για κανέναν εάν κάνει για τη μουσική ή δεν κάνει. Ποιος είσαι εσύ για να κόψεις τα φτερά ενός ανθρώπου ή να του πεις ότι κάνεις ή δεν κάνεις;» είπε αρχικά η Μαρίζα Ρίζου.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι θα πήγαινε ξανά στο «X-Factor», θέτοντας κάποιους όρους, καθώς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήρθε αρκετές φορές σε άβολη θέση: «Θα το ξανά έκανα βάζοντας συγκεκριμένους ώρες, που δεν θα δεχόταν κανένας… Στη διάρκεια του παιχνιδιού βρέθηκα σε άβολες καταστάσεις για την ψυχή μου και πάλι ευγνωμονώ το σύμπαν που ήρθαν έτσι τα πράγματα γιατί οι δύσκολες καταστάσεις μπορούν να σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις τα όριά σου.

Τις  άβολες στιγμές τις χειρίστηκα με ευγένεια και με χιούμορ, θεωρώ. Αυτό που έκανα ήταν να εστιάζω στη χαρά, δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να διαβάσω ούτε ένα άρθρο. Εγώ με τον Χρήστο έχω τσακωθεί σε ένα γύρισμα, επειδή έχουμε κανονική σχέση, ανθρώπινη. Είχαμε αβολοσύνες και μεταξύ μας μέχρι να γνωριστούμε αλλά αγαπηθήκαμε και γνωριστήκαμε ουσιαστικά».

Διαβάστε ακόμα:

 Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης του, Joanne

 Άννα Κουτσαφτίκη: «Γνωρίζουμε ότι είναι η τελευταία χρονιά της “Μουρμούρας”»

 Ανδρέας Λάμπρου: «Πέρασα καρκίνο, κατάθλιψη και κρίσεις πανικού»

Keywords
Τυχαία Θέματα