Βασίλης Χαραλαμπόπουλος – Λίνα Πρίντζου: Τα τρία σπάνια «κλικ» από τον παραμυθένιο γάμο στη Βενετία

Σαν σήμερα πριν από εννέα χρόνια ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου επισημοποίησαν τη σχέση τους μακριά απ’ όλους και όλα, κάνοντας έναν κρυφό γάμο στη Βενετία. Έχοντας στο πλευρό τους λίγα αλλά αγαπημένα πρόσωπα παντρεύτηκαν σε μία από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου και γιόρτασαν την αγάπη τους!

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου είναι ζευγάρι από το 2010. Οι δυο τους έχουν επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και να μην απασχολούν τα μέσα με την προσωπική ζωή τους. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος άλλωστε ανήκει στην

κατηγορία των καλλιτεχνών, που πάντα μιλάνε μέσα από τη δουλειά τους.

Ανήμερα της ένατης επετείου του γάμου τους, λοιπόν, τόσο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος όσο και η Λίνα Πρίντζου μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους αδημοσίευτα στιγμιότυπα από τον λαμπερό γάμο τους στη Βενετία και δέχτηκαν τις γεμάτο αγάπη ευχές τους.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου σε μια τρυφερή στιγμή την ημέρα του γάμου τους στη Βενετία

Όπως θα δείτε, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είχε επιλέξει ένα ασπρόμαυρο κοστούμι, ενώ η Λίνα Πρίντζου μια εντυπωσιακή δημιουργία με δαντελένιες λεπτομέρειες και διαφάνειες στο μπούστο και μια φούστα με βαθύ σκίσιμο, που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της.

Όσον αφορά στο μακιγιάζ και τα μαλλιά της νύφης, η ίδια επέλεξε να τα πιάσει επάνω και να κάνει ένα έντονο μακιγιάζ με eyeliner στα μάτια, ενώ φόρεσε και κόκκινο κραγιόν στα χείλη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lina Printzou (@linaprintzou)

«Ο γάμος πάει καλά. Ο γάμος δεν σκοτώνει τίποτα. Δεν αλλάζει κάτι. Είναι θέμα πώς το ζευγάρι έχει συνηθίσει να ζει μαζί και πριν το γάμο. Υπάρχει μια γλυκιά ευθύνη που έχει ο ένας για τον άλλον. Η γυναίκα μου με επηρεάζει σε κάποια πράγματα, στο θέμα της δουλειάς ας πούμε ως θεατής. Έχει πει πράγματα που δεν της αρέσουν και τα αλλάζω», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για τον γάμο του με τη Λίνα Πρίντζου.

Διαβάστε ακόμα:

Ντόρα Μπακογιάννη: «Έκανα τη διαθήκη μου μετά τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη»

Άννα Μπεζάν για Δημήτρη Παππά: «Μου μιλούσε για παιδιά από την πρώτη εβδομάδα γνωριμίας μας»

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για το τριήμερο του Άγιου Πνεύματος στην Άνδρο -«Πρέπει να με άκουσε όλη η παραλία»

Keywords
Τυχαία Θέματα