Kate Middleton: Πριγκίπισσα και στον αθλητισμό – Επιδεικνύει τις ικανότητές της στο ράγκμπι

17:30 7/6/2023 - Πηγή: InStyle

Η Kate Middleton απέδειξε την αθλητική φόρμα της και τις ικανότητές της μπαίνοντας στο γήπεδο και παίζοντας ράγκμπι με τον πρώην αστέρα της Αγγλίας Danny Care.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έφθασε έτοιμη για δράση στο Maidenhead Rugby Club, ντυμένη με τα αθλητικά της ρούχα, συνεχίζοντας τη “σταυροφορία” της για τα πρώτα χρόνια της ζωής ενός παιδιού, ενώ

νέα στοιχεία δείχνουν αυξημένη ευαισθητοποίηση σχετικά με την ανάπτυξη των πρώτων χρόνων από τότε που η Kate υπερασπίστηκε τον σκοπό αυτό.

Kate Middleton shows off her sporty side in a tracksuit and trainers at rugby https://t.co/BcbtZsfqcD

— OK! Magazine (@OK_Magazine) June 7, 2023

H Kate, που είναι γνωστή για την αγάπη της για τις αθλητικές δραστηριότητες, είναι προστάτιδα της Ένωσης Ποδοσφαίρου Ράγκμπι από το 2020, όταν ανέλαβε τον ρόλο από τον κουνιάδο της, πρίγκιπα Harry, μετά την παραίτησή του από τα πριγκιπικά καθήκοντα, το 2020.

More great shots of Catherine in action today!

The Princess of Wales was made patron of the RFU in 2020 pic.twitter.com/se5iGAmHBa

— Belle (@RoyallyBelle_) June 7, 2023

Και συνδύασε την αγάπη της για τον αθλητισμό με την ανάπτυξη των πρώτων χρόνων, καθώς ήταν πρόθυμη να βρεθεί με τους παίκτες στο γήπεδο, πριν καθίσει αργότερα για κάποιες σημαντικές συζητήσεις στο πλαίσιο της καμπάνιας Shaping Us.

During our early years, we begin to learn how to manage our emotions, build relationships, believe in ourselves, and develop resilience – lots of the traits you’d want in a great rugby player! Thanks for having us @maidsrfc! #ShapingUs pic.twitter.com/Wg8ctAin1d

— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) June 7, 2023

Σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του Παλατιού Κένσινγκτον σχετικά με την επίσκεψη της πριγκίπισσας, αναφέρεται: “Κατά τη διάρκεια των πρώτων χρόνων μας, αρχίζουμε να μαθαίνουμε πώς να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματά μας, να χτίζουμε σχέσεις, να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να αναπτύσσουμε ανθεκτικότητα – πολλά από τα χαρακτηριστικά που θα θέλατε σε έναν σπουδαίο παίκτη του ράγκμπι! Ευχαριστούμε που μας φιλοξενήσατε Maidenhead RFC.”

Keywords
Τυχαία Θέματα