Λίλιαν Αρχοντή: «Χώρισα όταν ήμουν έγκυος, ο μπαμπάς της κόρης μου δεν συμμετείχε στο μεγάλωμά της»

Η Λίλιαν Αρχοντή και η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή από τη περασμένη χρονιά βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων, με αφορμή την καταγγελία ότι έπεσαν θύματα αστυνομικής βίας το απόγευμα της 31ης Ιουλίου κοντά σε πλατεία του Κολωνού.

Το πρωί της Τετάρτης (7/6), η Λίλιαν Αρχοντή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου και προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση. Συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο μεγάλωμα της κόρης της

και στον χωρισμό από τον πατέρα της νεαρής κοπέλας.

Όσα εξομολογήθηκε η Λίλιαν Αρχοντή στην πρωινή εκπομπή του Alpha

«Δεν είναι εύκολο για μια μάνα με ένα εισόδημα και ειδικά εισόδημα ηθοποιού, που ξέρουμε πολύ καλά ότι στο επάγγελμα αυτό δεν δουλεύεις όλο τον χρόνο, να τα βγάζουμε πέρα. Χώρισα όταν ήμουν έγκυος. Δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία, από μια στιγμή και μετά αφορά την κόρη μου μεγαλώνοντας. Φυσικά τον έχει γνωρίσει τον μπαμπά της, αφού έχει και το επίθετο του, αλλά δεν συμμετείχε στο μεγάλωμά της», είπε αρχικά η Λίλιαν Αρχοντή.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός ανέφερε: «Ήμουν μόνη μου με την μητέρα μου και έτσι πορευτήκαμε. Δόξα τω Θεώ και την Παναγία πήγαν όλα πολύ καλά. Δεν σκέφτηκα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου γιατί όσο το παιδί ήταν μικρό ήμουν δοσμένη στο παιδί και εξακολουθώ να είμαι και τώρα. Δεν ήταν ούτε στα σχέδια μου ούτε στο μυαλό μου να ξαναφτιάξω τη ζωή μου».

Σε άλλο σημείο, η Λίλιαν Αρχοντή μίλησε για τις προτάσεις που έχει δεχτεί στο παρελθόν για να επιστρέψει στη τηλεόραση. «Μου έχουν γίνει προτάσεις για την τηλεόραση αλλά εγώ δεν τις δέχθηκα. Εν τω μεταξύ το διάστημα που έγιναν και κάποια άλλα επαγγελματικά, εγώ ήμουν πάρα πολύ πνιγμένη».

Διαβάστε επίσης: 

Σάκης Τανιμανίδης- Χριστίνα Μπόμπα: Η αντίδρασή τους στην πολύωρη καθυστέρηση της πτήσης τους

«Δεν υπάρχει πιθανότητα συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη»

Ντόρα Μπακογιάννη: «Έκανα τη διαθήκη μου μετά τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη»

Keywords
Τυχαία Θέματα