Βασιλικές εμφανίσεις με Celia Kritharioti στον λαμπερό γάμο του Φίλιππου Γλίξμπουργκ και της Νίνας Φλορ

Ο πολυαναμενόμενος γάμος του Πρίγκιπα Φίλιππου με την αγαπημένη του Νίνα Φλορ έλαβε χώρα το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία γαλοζοαίματων και εκλεκτών προσκεκλημένων του διεθνούς jet set.

H νύφη έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με bridal look από Chanel couture, ένα brand που αγαπάει ιδιαίτερα και εμπιστεύεται σε πολλές εμφανίσεις της.

Μπορεί η νύφη

να επέλεξε Chanel για το νυφικό της look αλλά οι καλεσμένες έριξαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους σε μια Ελληνίδα σχεδιάστρια.

Η μακρά σχέση της καταξιωμένης Ελληνίδας fashion designer Σίλιας Κριθαριώτη με τη βασιλική οικογένεια είναι γνωστή. Τα μέλη της φόρεσαν one-of-a-kind φορέματα υψηλής ραπτικής, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση των σημαντικών προσωπικοτήτων που επιλέγουν Celia Kritharioti Couture.

Συγκεκριμένα, η τέως βασίλισσα Άννα-Μαρία φόρεσε ένα custom-made υπέρκομψο ντραπέ φόρεμα για την εκθαμβωτική τελετή, ενώ ήταν φανερά συγκινημένη αφού πριν από 57 χρόνια, το 1964, είχε παντρευτεί στον ίδιο ναό τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Τις εντυπώσεις όμως έκλεψε και η Τατιάνα, επιλέγοντας ένα εκπληκτικό ολομέταξο μακρύ φόρεμα από velour ζωγραφισμένο στο χέρι για το exclusive pre wedding party που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Λίμνη της Βουλιαγμένης, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Το παρόν έδωσε και η πάντα εντυπωσιακή Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού, φορώντας μια ακόμη λαμπερή haute couture δημιουργία Celia Kritharioti από μαύρο κρεπ κεντημένο στο χέρι από πέρλες και κρύσταλλα, το οποίο συνδύασε υπέροχα με μια λευκή κάπα με embroideries.

Καλεσμένη στον αριστοκρατικό γάμο ήταν και η Σίλια Κριθαριώτη με τον σύζυγό της, Νικόλαο Τσάκο, η οποία για την περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα two-tone dress, τόσο μοναδικό όσο και εκείνη. Το εντυπωσιακό φόρεμα από μεταξωτό taffetas faille άφηνε ακάλυπτους τους υπέροχους ώμους της.

Πηγή φωτογραφιών: Papadakis press / NDP Photo Agency

Διαβάστε περισσότερα: 

Το στιλ της εγκυμοσύνης αυτής της influencer είναι…ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΟ!

Η Chiara Ferragni υιοθετεί ένα look που περιλαμβάνει όλες τις must χειμερινές αποχρώσεις

Η JLo φοράει την απόχρωση που όλες θέλουμε να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας

Keywords
Τυχαία Θέματα