Νίκος Μουτσινάς: Τα λόγια του για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά έπειτα από δύο εβδομάδες νοσηλείας της στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας, έπειτα από γενναία μάχη που έδωσε ενάντια στον καρκίνο.

Ο Νίκος Μουτσινάς εξήγησε στην έναρξη της ψυχαγωγικής του εκπομπής, ότι η θεματολογία τους είναι συγκεκριμένη και δεν μπορεί να αλλάξει. Παράλληλα, ο παρουσιαστής εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια της πολιτικού, δηλώνοντας τη συμπαράστασή του στην οικογένειά της.

«Είναι αυτές οι στιγμές που ιδανικά θα ήθελα

να είμαι σπίτι μου. Δεν μπορούσε να συμβεί αυτό, το καταλαβαίνετε. Σήμερα έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά, να δώσουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Ένα πολύ άσχημο γεγονός, πολύ ξαφνικό γεγονός.

Όπως καταλαβαίνετε, η εκπομπή είναι πολύ συγκεκριμένη, διέπεται από ναρκωτικές ουσίες, θα έλεγε κάποιος, έτσι είμαστε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Θα συνεχίσουμε στη δική μας την τρέλα. Στέλνουμε την αγάπη μας και τη δύναμη στους συγγενείς και τους φίλους της και συνεχίζουμε κανονικά στα δικά μας. Τώρα θα ήθελα ένα κουμπί να εξαφανιστώ, αλλά δεν υπάρχει το κουμπί», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Χρανιώτης: «Είχα φτάσει πολύ κοντά σε απόπειρα αυτοκτονίας»

Φώφη Γεννηματά: Συγκινεί η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

«Ούτε η μάνα μου δεν με θυμάται στο Survivor»

Keywords
Τυχαία Θέματα