Φώφη Γεννηματά: Συγκινεί η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και κατέληξε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλευόταν από τις 12 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση του θανάτου της λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 25/10 σκόρπισε απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο.

Η Φώφη Γεννηματά πάλεψε με γενναιότητα ενάντια στον καρκίνο, αλλά δεν κατάφερε να βγει από την κρίσιμη κατάσταση των τελευταίων ημερών. Έφυγε από τη ζωή στις 12:04 το μεσημέρι της Δευτέρας

σε ηλικία μόλις 56 ετών.

Τα μηνύματα στα social media για τον χαμό της Φώφης Γεννηματά είναι πολλά.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που αποχαιρέτησαν δημόσια την πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ. και η Σία Κοσιώνη.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανήρτησε μια φωτογραφία της Φώφης Γεννηματά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα της: «Ωχ Παναγιά μου… Καλό ταξίδι Φώφη… Δίδαξες τι θα πει γενναιότητα, δύναμη, πείσμα και πως και οι γυναίκες δεν κλαίνε. #fofi #rip».

Δείτε την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni)

Η κηδεία της Φώφης Γεννηματά θα τελεστεί την Τετάρτη. Η σορός της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τετάρτη και ώρα 10:00 πμ στην Μητρόπολη Αθηνών. Στις 14:00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών και αμέσως μετά η ταφή της στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Μουτσινάς: Η αντίδραση του την ώρα του σεισμού στην Αθήνα

Φώφη Γεννηματά: Λουλούδια στο έδρανό της και ενός λεπτού σιγή στη Βουλή

Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Ραντεβού για δύο στο κέντρο της Αθήνας

Keywords
Τυχαία Θέματα