Βαρύ πένθος για τον Κώστα Κρομμύδα – Πέθανε ο πατέρας του από κορονοϊό

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό και συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε ο ίδιος γνωστή μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram:  «Ο πατέρας μας έφυγε ήσυχα χθες βράδυ στα 92 του… έδωσε πολλές μάχες στη ζωή του, αλλά αυτή την τελευταία με τον κορωνοϊο δεν την κέρδισε. Αφήνει πίσω του παιδιά εγγόνια, δισέγγονα, αλλά και μια ζωή γεμάτη, χορτασμένη. Αυτό που μου σφίγγει τις τελευταίες ώρες την καρδιά είναι ότι πέρασαν εννέα μήνες χωρίς μια αγκαλιά,

μια αγκαλιά που τελικά δεν θα ξανανιώσω ποτέ…».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Krommydas Kostas (@krommydaskostas)

Τον περασμένο Αύγουστο, ο Κώστας Κρομμύδας είχε εκμυστηρευτεί στην εφημερίδα On Time πως δεν έχει αγκαλιάσει τον πατέρα του εδώ και μήνες, καθώς φοβόταν πολύ ότι θα μπορούσε να κολλήσει τον ιό σε περίπτωση που εκείνος και η οικογένειά του είναι ασυμπτωματικοί.

«‘Εχω να χαιρετίσω τον πατέρα μου έξι μήνες. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό… Είναι 93 ετών. Περάσαμε επιστρέφοντας για Αθήνα να τον δούμε αλλά ήμασταν σε απόσταση 4 μέτρων. Ήθελα να τον αγκαλιάσω να του σφίξω το χέρι…Ήταν πολύ δύσκολες στιγμές… Αλλά τρέμω στη ιδέα μην κολλήσει», είχε αναφέρει ο ηθοποιός και συγγραφέας στην εφημερίδα.

Διαβάστε ακόμα:

Συγκινεί η Μιμή Ντενίση μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας της: “Μου είναι πολύ δύσκολο να πάω στον τάφο της”

Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο του GNTM 3!

Ελένη Μενεγάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της, Άγγελο με αφορμή τα 18α γενέθλιά του! 

Keywords
Τυχαία Θέματα