Βαγγέλης Χατζηνικολάου: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Ελένης Ράντου για τον θάνατο του ηθοποιού

Νικημένος από τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός και σκηνογράφος Βαγγέλης Χατζηνικολάου.

Ο Βαγγέλης Χατζηνικολάου σπούδασε στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και τελείωσε το Θεατρικό εργαστήρι του Βασίλη Διαμαντόπουλου, δίπλα στον οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο με την Ανάκριση του Π. Βάις. Ακολούθησαν συνεργασίες με το Εθνικό Θέατρο, τη Μικρή Πόρτα της Ξένιας Καλογεροπούλου, το θέατρο Διάνα της Ελένης Ράντου, το Μέγαρο Μουσικής, το θέατρο Αμόρε, τα ΔΗΠΕΘΕ

Ιωαννίνων, Καλαμάτας και Κρήτης, το Μικρό Παλλάς, το Θέατρο Βρετάνια, το Θέατρο του Νέου Κόσμου κ.ά.

Η Ελένη Ράντου και ο Βαγγέλης Χατζηνικολάου είχαν συνεργαστεί στις παραστάσεις “Τζάσμιν” και  “Φιλουμένα” και τα λόγια της ηθοποιού για την απώλεια του συναδέλφου της ραγίζουν καρδιές.

«Ένας άγγελος… ένας υπέροχος άνθρωπος… ένας σπουδαίος ηθοποιός… ένας πολύτιμος συνεργάτης… ένας αφοσιωμένος φίλος…. ένας ακούραστος σύντροφος … μια βαθιά ευαίσθητη και δοτική ψυχή πέταξε σήμερα για τον παράδεισο. Όσοι σε γνωρίζαμε σου χρωστάμε κάτι. Γιατί έδινες πάντα τόσο γενναιόδωρα χωρίς να ζητάς πότε να πάρεις. Σ αγαπώ πολύ Βαγγέλη μου. Θα σ έχω πάντοτε κοντά μου. Θα σε κρατάω μέσα μου να μου φωτίζεις τα σκοτάδια. Καλό ταξίδι Βαγγέλη Χατζηνικολάου», έγραψε η Ελένη Ράντου.

Διαβάστε ακόμα:

Θετική στον κορονοϊό η Κέισι Μίζιου: “Δεν μπορούσα να σηκώσω το βλέμμα μου”

Πέθανε ο ηθοποιός Βαγγέλης Χατζηνικολάου

Στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη: Τη δάγκωσε σκύλος

Keywords
Τυχαία Θέματα