Τζούλια Νόβα: Το τρυφερό φιλί στον σύζυγό της και το μήνυμα αγάπης -«Δεν χρειάζεσαι πολλά για να είσαι ευτυχισμένος»

Η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στα τέλη του Σεπτέμβρη του 2021 στο καταφύγιο Μπάφι της Πάρνηθας, έχοντας στο πλευρό του συγγενείς και αγαπημένους φίλους.

«Νιώθω όμορφα. Δεν περίμενε πολύ, κάνα δεκάλεπτο. Επιλέξαμε να κάνουμε εδώ τον γάμο γιατί μας άρεσε πολύ η τοποθεσία. Είμαστε και οι δυο του βουνού. Το φύλο του μωρού το ξέρουμε αλλά δε θέλω να το πω ακόμη. Ο Μιχάλης ήθελε πολλά χρόνια να γίνει μπαμπάς. Όταν το έμαθε ήταν έτοιμος να κλάψει», είχε εξομολογηθεί η Τζούλια Νόβα στις πρώτες της δηλώσεις μετά το ευχάριστο γεγονός.

Με αφορμή το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, η Τζούλια Νόβα περνά χαλαρές στιγμές κοντά στη φύση μαζί με τον σύζυγό της και την μικρή τους πριγκίπισσα. Μάλιστα, το πρώην κορίτσι του «Τροχού της Τύχης» που είναι ιδαίτερα ενεργό στα social media, δημοσίευσε την Κυριακή 30/4 μια σχετική φωτογραφία στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία, στην οποία δίνει ένα τρυφερό φιλί στον σύζυγό της την ώρα που κρατούν στα χέρια τους την μικρή τους.

View this post on Instagram

A post shared by Julia Nova (@julianova1)


«Δεν χρειάζεσαι πολλά για να είσαι ευτυχισμένος… Μια αγκαλιά, ένα φιλί και ένα όμορφο σποράκι! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της εν λόγω ανάρτησής της η Τζούλια Νόβα.

Διαβάστε ακόμα:

Εύη Σαλταφερίδου -Survivor All Star: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της -Φωτογραφίες

Τζένη Μπότση: «Έχω κάνει έναν αγώνα να αποκτήσω αυτό το παιδί»

Ζενεβιέβ Μαζαρί για Γιώργο Καράβα: «Τον έχεις ημίγυμνο μπροστά σου και ασχολείσαι με τη δήλωσή του για την παρουσίαση;»

Keywords
Τυχαία Θέματα